Το πιο γευστικό Halloween μόλις ξεκίνησε στο Cap Cap Corner! - The Daily Owl
fade
71288
post-template-default,single,single-post,postid-71288,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το πιο γευστικό Halloween μόλις ξεκίνησε στο Cap Cap Corner!

Τέρατα, φαντάσματα, βαμπίρ κι άλλα απόκοσμα πλάσματα εισέβαλαν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Cap Cap Corner, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να τρομάξουν όλους, μα όλους τους φίλους του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο!

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τα απόκοσμα πλάσματα του Halloween προσέλκυσε το νέο, λαχταριστό μενού του Cap Cap Corner, που είναι εμπνευσμένο από τις αγαπημένες γεύσεις της πιο τρομακτικής γιορτής στον κόσμο! 

 

 

 

 

 

 

Ντόνατς με γέμιση κρέμα ποπ κορν με καραμέλα, διπλά ντόνατς με πραλίνα μπισκότο και πραλίνα φουντουκιού, ντόνατς δαχτυλίδια με blueberry και ντόνατς με γέμιση πραλίνα σοκοφρέτα είναι μερικές από τις ολοκαίνουργιες γεύσεις του νέου Halloween μενού του Cap Cap Corner!

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή τη βάφλα με τριπλή πραλίνα και γέμιση παγωτό δείχνουν τα βαμπίρ που εμφανίζονται μέσα από τις σκιές του Cap Cap Corner μόλις πέσει ο ήλιος.

 

 

 

 

 

Το Τέρας του Δόκτορα Φρανκενστάιν, πάντως, αγαπάει ιδιαίτερα τα νέα Halloween ροφήματα του Cap Cap Corner – όσο για τη γεύση τους, όσο επειδή πιστεύει πως του ταιριάζουν – και όση ώρα τα απολαμβάνει ανέμελο, μάγισσες παραχώνουν στα τσουκάλια τους κλασικές γεύσεις Minies και νέες γεύσεις Ringies ντόνατς.

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε να προκαλέσετε την τύχη σας για να εμφανιστεί μπροστά σας η πιο τρομακτική κλόουν, τότε απλά αφήστε πάνω σε ένα τραπέζι ένα Bloody Croissant, με σάλτσα φρούτων του δάσους και κρέμα cheesecake – απλά μην πείτε ότι δε σας προειδοποιήσαμε γι’ αυτό που θα συμβεί! 

 

 

 

 

 

 

Αν πάλι αφήσετε στο τραπέζι κάποιο από τα pancakes του Cap Cap Cornerτο Lila Pause Velvet, το Bueno ή το Caramel, όλα τα απόκοσμα πλάσματα του Halloween θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας! Αν τους παραχωρήσετε μια μόνο μικρή μπουκιά, ίσως και να πέσετε στο έλεός τους! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο Halloween μενού του Cap Cap Corner, με νέα γλυκά, αλμυρά πιάτα και ροφήματα, θα είναι διαθέσιμο καθημερινά στο κατάστημα από τις 8:30 το πρωί, πλέον και μέσω Wolt και E-food. Ο Cap Cap και τα τέρατα του Halloween που παραφυλάνε στις σκιές σάς περιμένουν για να σας τρομάξουν με τον πιο γευστικό τρόπο!

 

 

Cap Cap Corner: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

Cap Cap Corner @E-food

Cap Cap Corner @Wolt

 

 

 

No Comments

Post a Comment