Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 218: James O' Barr - The Daily Owl
fade
44465
post-template-default,single,single-post,postid-44465,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 218: James O’ Barr

Στη 1 & 2 Δεκεμβρίου επιστρέφει για τέταρτη φορά το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις! Ακόμα, οι επίσημοι καλεσμένοι του AthensCon 2018 για δυο ημέρες θα βρίσκονται στο Κλειστό Παλ. Φαλήρου για να συμμετάσχουν σε ειδικά panels του φανταστικού και να τους γνωρίσετε από κοντά!

 

 

 

Ο James O’Barr είναι ο αμερικανικής καταγωγής δημιουργός του κόμικ The Crowτο οποίο μεταφέρθηκε στο σινεμά με πρωταγωνιστή τον Brandon Lee. Ο Ο’Barr εμπνεύστηκε την ιστορία αυτή από την τραγική απώλεια της αρραβωνιαστικιάς του, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο από έναν μεθυσμένο οδηγό φορτηγού. Το 1981 κι ενώ ζούσε στο Βερολίνο υπηρετώντας στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, ξεκίνησε να γράφει το κόμικ, με αφορμή τα προσωπικά του βιώματα αλλά και τη δολοφονία ενός ζευγαριού στο Detroit, το οποίο σκότωσαν για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα.

 

Το “Κοράκι” επιστρέφει στη ζωή από τον θάνατο με μεταφυσικές ικανότητες για να εκδικηθεί τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του.

 

 

 

 

 

Δείτε το πρώτο promo spot της AthensCon 2018 και μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια για όλα τα νέα της!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Είστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο pop culture συνέδριο στην Ελλάδα;

Αυτός ο ηθοποιός του Game of Thrones έρχεται στο AthensCon 2018!

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Mark Waid

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Roberta Migheli

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Bai Ling

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Tom Lyle

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Brian Haberlin

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Howard Mackie

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: Marko Djurdjević

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2018: JP Ahonen

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment