Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Σέρρες" - The Daily Owl
fade
75432
post-template-default,single,single-post,postid-75432,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Σέρρες”

Πολλές νέες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές ετοιμάζονται για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τη μυθοπλασία να παίρνει – επιτέλους – τα πάνω της, μετά από μιάμιση χρονιά όπου κυριάρχησαν τα reality shows. Εκτός από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, που ετοιμάζει το “ελληνικό Stranger Things” (περισσότερα εδώ) και τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που όπως μάθαμε θα γυριστεί στους Παξούς, τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεοπτική μυθοπλασία θα πραγματοποιήσει και ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

 

 

 

 

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα από την πρωινή εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, θα έχει τίτλο “Σέρρες” και το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της θα πραγματοποιηθεί, βέβαια, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή στην πόλη και θα περιλαμβάνει κάποια αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του Γιώργου Καπουτζίδη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το καστ.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι εξόχως πιθανό η σειρά να προβληθεί στην ΕΡΤ, με την οποία ήδη συνεργάζεται ο δημιουργός, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη σειρά έχει εκδηλώσει και το Mega. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται στο Mega το “ελληνικό Stranger Things”

20 σκέψεις μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος”

No Comments

Post a Comment