Ο George R. R. Martin εκδίδει ένα ακόμα prequel του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
38929
post-template-default,single,single-post,postid-38929,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο George R. R. Martin εκδίδει ένα ακόμα prequel του Game of Thrones

Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin δεν είναι, όπως περιμέναμε, το The Winds of Winter, δηλαδή το 6o κατά σειρά βιβλίο του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς, αλλά ένα εντελώς νέο δίτομο σύγγραμμα με τίτλο Fire and Bloodπου αποτελεί prequel του Game of Thrones. 

 

 

 

 

Σωστά μαντέψατε, πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στον Οίκο των Targaryen και την ιστορία τους από τη στιγμή που πέρασαν από το Essos στο Westeros. Σε αντίθεση με τα βιβλία του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς, το νέο βιβλίο του Martin επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ιστορίας του Westeros, αφηγητής του οποίου είναι ο Maester Gyldayn, ο οποίος υπηρετεί στην Ακρόπολη του Westeros. 

 

Σύμφωνα με τον εκδοτικό Οίκο του Martin, το νέο του βιβλίο θα διαθέτει το μεγαλείο της Ιστορίας της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Edward Gibbon, ενώ θα υπάρξει και δεύτερος τόμος. Ο Martin δήλωσε σχετικά ότι το πρώτο μέρος θα αναφέρεται στην ιστορία των βασιλιάδων των Targaryen από τον Aegon I (Κατακτητής) ως τον Aegon III. Αν αναρωτιέστε πότε θα εκδοθεί ο δεύτερος τόμος, μπορούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από το A Dance of Dragons, συνεπώς καλό θα ήταν να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι. Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται και 80 ασπρόμαυρες απεικονίσεις από τον Doug Wheatley. 

 

Στο blog του ο Martin περιέγραψε το βιβλίο του ως το “GRRMarillion” ή, έστω, το πρώτο μέρος του, δηλαδή τη δική του εκδοχή της ιστορίας της “Μέσης Γης” (όπου Μέση Γη βάλτε Westeros), ενώ επιβεβαίωσε ότι το The Winds of Winter δεν θα το δούμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε το 2018 – ενδέχεται ούτε ποτέ, αλλά ας μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fire and Blood  είναι η 20ή Νοεμβρίου. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment