Ο George R.R. Martin είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ποιος θα γινόταν Βασιλιάς του Westeros - The Daily Owl
fade
55082
post-template-default,single,single-post,postid-55082,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο George R.R. Martin είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ποιος θα γινόταν Βασιλιάς του Westeros

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο Isaac Hempstead Wright για τα παρασκήνια της τελευταίας σεζόν Game of Thrones, το τέλος του Bran είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό από τον George R.R. Martin – συνεπώς έτσι θα τελειώσει (όποτε τελειώσει) και το λογοτεχνικό Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς.

 

 

 

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε ότι ο Benioff και ο Weiss του είχαν αποκαλύψει δυο πράγματα που είχε αποφασίσει ο Martin ότι θα συμβούν στον Bran. Το ένα ήταν η ιστορία του Hodor και το δεύτερο ότι θα αναλάβει τη βασιλεία του Westeros. Μάλιστα, ο Isaac Hempstead Wright δήλωσε ότι ήταν (προφανώς) πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και τη θεώρησε ιδανική για το τέλος της σειράς.

 

Βέβαια, σε μόλις έξι επεισόδια της 8ης σεζόν δεν κατέστη εφικτό να αντιληφθούμε πώς ο Bran μπορεί να συνδυάζει τις γνώσεις του Κορακιού με τα Τρία Μάτια με την ανθρώπινη ενσυναίσθηση, την οποία θεωρητικά είχε χάσει όταν πήρε τη θέση του Κορακιού και η οποία του είναι απαραίτητη για να κυβερνήσει, αλλά πιστεύουμε πως στα βιβλία (όταν και αν εκδοθούν) θα εξηγηθούν όλα αυτά. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έτσι σκότωσε η Arya τον Βασιλιά της Νύχτας σύμφωνα με το σενάριο της σειράς Game of Thrones

To φινάλε του Game of Thrones και η Arya Stark

Ο μόνος που ήθελε να “σπάσει ο τροχός” στο Game of Thrones ήταν ο Sam Tarly

Οι 20 καλύτερες στιγμές της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το φινάλε του Game of Thrones

Όλες οι σεζόν του Game of Thrones σε κατάταξη

Τα 5 χειρότερα επεισόδια του Game of Thrones όπως ψηφίστηκαν από τους φανς

No Comments

Post a Comment