Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο Gary Oldman σε Winston Churchill για την ταινία Darkest Hour - The Daily Owl
fade
37129
post-template-default,single,single-post,postid-37129,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο Gary Oldman σε Winston Churchill για την ταινία Darkest Hour

Ο Gary Oldman διεκδικεί το Βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Darkest Hour στην επερχόμενη Τελετή της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 4 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Η ταινία είναι συνολικά υποψήφια για έξι Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Καλύτερης Ταινίας και του Καλύτερου Μακιγιάζ.

 

Για τις ανάγκες της ταινίας, που αφηγείται τις πρώτες μέρες πρωθυπουργίας του ιδιόρρυθμου Βρετανού πολιτικού, ο Oldman μεταμορφώθηκε σε Winston Churchill και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Τη διαδικασία περιγράφει ο makeup designer Kazuhiro Tsuji στο παρακάτω βίντεο. 

 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment