Το νέο trailer της 6ης σεζόν Game of Thrones - The Daily Owl
fade
15884
post-template-default,single,single-post,postid-15884,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το νέο trailer της 6ης σεζόν Game of Thrones

Έπειτα από την τόσο μεγάλη αναμονή, τα αμέτρητα μικρά στοιχεία, φωτογραφίες και teaser βίντεο, το επίσημο, ολοκαίνουριο trailer για την 6η σεζόν της σειράς Game Of Thrones είναι επιτέλους εδώ! Συνοδευόμενο από το γνωστό τραγούδι Wicked Game σε διασκευή του James Vincent McMorrow,το trailer μας προϊδεάζει για “ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο είναι τρομακτικό”, (σύμφωνα με τα ακριβή λόγια του Τύριον) που θα ακολουθήσει στην καινούρια σεζόν. Γεμάτο εκπλήξεις τόσο για τους φαν της σειράς όσο και γι’αυτούς των βιβλίων, καθώς για πρώτη φορά η σειρά ξεπερνάει τα βιβλία, βλέπουμε αγαπημένους χαρακτήρες σε πολύ δύσκολες στιγμές για μία ακόμη φορά. Σάνσα, Τύριον, ΝταινέρυςΓκρέυτζοϋ, Μπόλτον, Άρυα, Μπραν, Τζέιμι, Σέρσει, High Sparrow, Μάρτζερυ, η λίστα μεγαλώνει και συμπεριλαμβάνει επίσης, και τον Τζον Σνόου!
 

Είναι γεγονός, ότι όσες φορές και να δούμε το βίντεο, πάλι θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε το κάθε δευτερόλεπτο για να σχολιάσουμε και να κατανοήσουμε κάθε σκηνή. Ποια είναι συνοπτικά τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα λοιπόν;

1. Η διαμάχη μεταξύ των Λάννιστερ και του High Sparrow μόλις ξεκίνησε, βλέποντας την Σέρσει “να διαλέγει τη βία” και μαζί με τον Τζέιμι να μπαίνουν στην αντεπίθεση για να”πάρουν πίσω αυτά που τους έκλεψαν και ακόμα περισσότερα”.

 

2. Μπραν Σταρκ – ζωντανός, ώριμος πια, ίσως σε κίνδυνο για μία ακόμα φορά (ίσως απλά σε όραμα για μία ακόμα φορά επίσης).

 

3. Αφού η Μελισάντρα παραδέχτηκε ότι “Η σπουδαία νίκη που είδε στις φλόγες ήταν ένα ψέμα”, βλέπουμε τον Τζον Σνόου να κείτεται νεκρός, όμως η ίδια μαζί με τον Σερ Ντέιβος είναι έτοιμοι να το αλλάξουν αυτό! “Ποτέ δεν ήμουν πολύ καλός πολεμιστής, ζητώ συγγνώμη γι’αυτό που πρόκειται να δείτε!” λέει ο Σερ Ντέιβος και ξεθηκάρει το βαλυριανό σπαθί του Τζον Σνόου!

Απολαύστε το 1 λεπτό και 41 δευτερόλεπτα του καινούριου trailer εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

ΠΗΓΕΣ

Mother of Dragons

I live in a mythical high-tower castle, in a fantasy world full of medieval dragons, elves and mischievous witches. Librarian at heart, but also a Writer.

No Comments

Post a Comment