Πρωταγωνιστής του Frozen στο remake της ταινίας "Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά" - The Daily Owl
fade
54179
post-template-default,single,single-post,postid-54179,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πρωταγωνιστής του Frozen στο remake της ταινίας “Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά”

Σύμφωνα με το Slash Film η ταινία Honey, I Shrunk the Kids (Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά), που κυκλοφόρησε από την Disney το 1989, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με τον πρωταγωνιστή του Frozen, Josh Gad. 

 

 

Η ταινία του 1989, με πρωταγωνιστή τον Rick Moranis (Ghostbusters) παρουσίασε την περιπέτεια του εφευρέτη Wayne Szalinski, ο οποίος κατά λάθος συρρίκνωσε τα παιδιά του, Amy και Nick, μαζί με τα παιδιά των γειτόνων κι έτσι όλα μαζί έπρεπε να βρουν το δρόμο τους προς το σπίτι μέσα από τον κήπο, ο οποίος πλέον έμοιαζε με ζούγκλα.

 

Η νέα ταινία, με τίτλο Shrunk, θα ανήκει στο ίδιο σύμπαν με την αρχική, ενώ θα διαδραματίζεται μερικές δεκαετίες, όταν ο γιος του Wayne, Nick, επαναλάβει το ίδιο λάθος με τον πατέρα του και συρρικνώσει τα δικά του τα παιδιά. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ταινία δεν θα είναι διαθέσιμη στο Disney Plus, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney, αλλά θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στο σινεμά. Πρόσφατα η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των νέων ταινιών Disney, Marvel, Star Wars και Avatar, από φέτος ως το 2027. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Trailer για την ταινία Maleficent 2

Όλες οι ταινίες της Disney/ Marvel/ Star Wars μέχρι το 2027

H νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney αλλάζει το τοπίο στο streaming

H Disney ετοιμάζει reboot των Πειρατών της Καραϊβικής

Αυτή είναι η νέα Πριγκίπισσα της Disney

Όλα τα remakes των κλασικών ταινιών της Disney

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment