Τα "Φιλαράκια", η μεγάλη επιστροφή! - The Daily Owl
fade
13923
post-template-default,single,single-post,postid-13923,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα “Φιλαράκια”, η μεγάλη επιστροφή!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα: Τα “Φιλαράκια”, μετά από φήμες χρόνων, επιτέλους θα ξαναβρεθούν στο κανάλι NBC αυτό το Φεβρουάριο. Μπορεί να μην επιστρέφουν στις οθόνες μας για τα καλά αλλά οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα εμφανιστούν όλοι μαζί σε ένα δύωρο αφιέρωμα στον σκηνοθέτη James Burrows (Ο Burrows έχει σκηνοθετήσει 1000 τηλεοπτικά επεισόδια 15 από τα οποία ήταν για τα “Φιλαράκια”).

Λέγεται πως θα δούμε ένα τηλεοπτικό σπέσιαλ επεισόδιο όπου η παρέα από τα “Φιλαράκια” δε θα είναι η μοναδική. Θα εμφανιστούν ηθοποιοί κι από άλλες σειρές που σκηνοθέτησε ο Burrows, συγκεκριμένα από τις: “Taxi”, “Cheers”, “Frasier”, “Will & Grace”, “The Big Bang Theory” και “Mike & Molly”.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα καταφέρει να παρεβρεθεί και ο Γκάνθερ.

gallery-1453145749-freinds

“Μη βιάζεστε να μιλήσετε για reunion”, λέει ένα μέλος της παρέας.

Κι αν χαρήκαμε με τα νέα, ο David Schwimmer μπορεί να μας απογοήτευσε λιγάκι όταν δήλωσε πως δεν θα γίνει στην πραγματικότητα reunion.

Οι ηθοποιοί της κλασσικής κωμωδίας -χωρίς τον Matthew Perry- θα βρεθούν τηλεοπτικά όλοι μαζί για να τιμήσουν τον τηλεοπτικό σκηνοθέτη James Burrows, αλλά όχι ακριβώς όπως θα θέλαμε.

Μιλώντας στο Access Hollywood, ο “Ρος” είπε: “Θα τιμήσουμε κάποιον που αγαπάμε πάρα πολύ, τον Jimmy Burrows, τον σκηνοθέτη μας. Δεν θα είναι reunion, αλλά θα έχει πλάκα.”

Και ο ίδιος ο “Τσάντλερ” δήλωσε πρόσφατα, πως η τηλεοπτική συνάντηση από τα Φιλαράκια, δεν θα είναι η μεγάλη συνάντηση που περιμέναμε, αν και ο “Τζόι” φαίνεται να συμφώνησε αμέσως με όλο αυτό.

Πείτε το όπως θέλετε, αγαπητοί ηθοποιοί, αλλά για εμάς, πέντε από τα μέλη της σειράς (συν ένας εικονικός) στην οθόνη, μια χαρά μας μοιάζει με reunion!

Το σπέσιαλ επεισόδιο είναι προγραμματισμένο να παίξει στο κανάλι NBC, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΕΣ

Αλίκη

Εξερευνήτρια της Χώρας των Βιβλίων, wannabe συγγραφέας και γαλλικού aliceinbookworld.blogspot.com

No Comments

Post a Comment