Η τριλογία Foundation του Isaac Asimov γίνεται τηλεοπτική σειρά! - The Daily Owl
fade
38603
post-template-default,single,single-post,postid-38603,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η τριλογία Foundation του Isaac Asimov γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Η τριλογία Foundation του Isaac Asimov γίνεται τηλεοπτική σειρά από την Apple, σύμφωνα με πληροφορίες του VarietyΟι David S. Goyer και Josh Friedman (Batman Begins και War of the Worlds αντίστοιχα) ανέλαβαν τη δημιουργία του project σε συνεργασία με τη Skydance Television. 

 

 

 

Η διάσημη τριλογία περιλαμβάνει τρία μυθιστορήματα, Foundation, Foundation and Empire και Second Foundation. Η ιστορία διαδραματίζεται μια περίοδο όπου στον κόσμο έχει κυριαρχήσει η αυτοκρατορία Galactic. Ένας επιστήμονας επινοεί μια μέθοδο με την οποία μπορεί να προβλέψει την πτώση του καθεστώτος και με αφορμή αυτό δημιουργεί τον ομάδα Foundation, στο πλαίσιο της οποίας θα προσπαθήσει να διασώσει την ανθρώπινη γνώση. 

 

Πριν λίγα χρόνια ο Jonathan Nolan είχε επιχειρήσει να μεταφέρει τη σειρά στο ΗΒΟ, ωστόσο το project δεν προχώρησε.   

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment