Φήμη ότι η ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Lord Voldemort - The Daily Owl
fade
66380
post-template-default,single,single-post,postid-66380,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Φήμη ότι η ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Lord Voldemort

Σύμφωνα με πληροφορίες του We Got This Covered, η Warner Bros. σκέφτεται να έχει στα σκαριά μια νέα ταινία από το μαγικό σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και συγκεκριμένα μια ταινία για τα πρώτα χρόνια ζωής του Lord Voldemort.

 

 

 

Όπως μεταδίδει το γνωστό website, ο πρωταγωνιστής του Stranger Things Noah Schnapp είναι υποψήφιος για το ρόλο του Tom Riddle στο συγκεκριμένο spin-off, το οποίο αν τελικά γυριστεί αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία, καθώς μεταξύ άλλων αναμένεται να λύσει και μια σειρά αποριών που έχουν μέχρι σήμερα οι απανταχού χαριποτερόφιλοι. 

 

 

Κι αν τα prequels γενικά δεν είναι πάντοτε επιτυχημένα, είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο, εφόσον γίνει με το σωστό τρόπο, θα σπάσει τα ταμεία. Θυμίζουμε ότι λίγα χρόνια πριν μια ομάδα Ιταλών ηθοποιών γύρισαν μια ταινία μικρού μήκους για τη ζωή του Tom Riddle, βασισμένη σε fan fiction (περισσότερα εδώ).

 

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν καταστράφηκε το κομμάτι της ψυχής του Voldemort στην Κάμαρα με τα Μυστικά; 

7 ερωτήματα που έχουμε ακόμα και σήμερα για τους Θανατοφάγους

Πώς ο Voldemort καταράστηκε τη θέση του Καθηγητή Άμυνας Κατά των Σκοτεινών Τεχνών;

Γιατί η Nagini πήγε με το μέρος του Voldemort

2 Comments
 • Avatar
  A.J

  Αναπαράγετε κατασκευασμένες ειδήσεις από τους τρισάθλιους clickbaiters του WeGotThisCovered; Οι τύποι είναι γάγγραινα!

  March 12, 2020 at 10:47 pm Reply
 • Avatar
  Dionusios Fakos

  Το we got this covered ειναι το πιο αναξιοπιστο σαιτ. Μην ποσταρετε απο εκει. 😉

  March 12, 2020 at 11:03 pm Reply

Post a Comment