Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του Feud και το λατρέψαμε - The Daily Owl
fade
28288
post-template-default,single,single-post,postid-28288,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του Feud και το λατρέψαμε

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου της σειράς Feud, η Olivia de Havilland (Catherine Zeta-Jones) βάζει τα πράγματα στη θέση τους. “Οι έχθρες δεν έχουν σχέση με το μίσος“. 

 

 

tumblr_omgzc7YCCl1w3k260o1_500

Και με τι έχουν σχέση, Olivia de Havilland

 

 

tumblr_om54k5LNvg1ugv7b3o1_500

 

H νέα σειρά του FX, το δημιούργημα του Ryan Murphy όπου πρωταγωνιστούν η Susan Sarandon και η Jessica Lange, μεταφέρει στη μικρή οθόνη μια από τις πιο διάσημες χολιγουντιανές έχθρες. Από τη μια η Joan Crawford και από την άλλη η Bette Davis. Δυο μεγάλες ηθοποιοί, που άφησαν τη σφραγίδα τους στην 7η Τέχνη, βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους. Τα μεγάλα studios πλέον γυρίζουν ταινίες με νεότερες πρωταγωνίστριες, όπως η Marilyn Monroe. Οι προτάσεις που “ταιριάζουν” στην ηλικία τους είναι λιγοστές και συνήθως δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Πώς θα επανέλθουν στο προσκήνιο; Η Joan Crawford έχει μια ιδέα, για την πραγματοποίησή της, όμως, χρειάζεται η σύμπραξη της άσπονδης φίλης της, Bette Davis. 

 

 

 

 

tumblr_omgt3eCrzH1w3k260o3_540

 

Το all-star casting περιλαμβάνει, εκτός από την Jessica Lange και τη Susan Sarandon, την Judy Davis, τη Jackie Hoffman, τον Alfred Molina, τον Stanley Tucci, την Alison Wright και την Kiernan Shipka.

 

 

 

tumblr_omgrz6lXfX1ui45hlo1_500

 

O Murphy είχε συλλάβει την ιδέα για μια ταινία γύρω από τη διάσημη έχθρα λίγα χρόνια πριν. Ο ίδιος είχε πάρει μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Davis, λίγο καιρό πριν πεθάνει, το 1989. Όταν την ρώτησε για την Crawford, η Davis είπε ότι ήταν εξαιρετική επαγγελματίας και ότι αυτό το εκτιμούσε. 

 

 

 

 

tumblr_omh4o12Ioe1w3k260o1_500

 

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται στο σενάριο με τίτλο Best Actress των Jaffe Cohen και Michael Zam. Η εύθυμη αφήγηση δεν μένει μόνο στην επιφάνεια, αλλά θίγει ζητήματα όπως ο σεξισμός, ο μισογυνισμός και οι διακρίσεις με βάση την ηλικία, τόσο στο Χόλιγουντ, όσο και στην Αμερική της δεκαετίας του ’60. 

 

 


tumblr_omet2noXSr1qf5tr5o3_500

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment