Φανταστικά Ζώα 3 | Αποκαλύψεις για την οικογένεια Dumbledore - The Daily Owl
fade
47588
post-template-default,single,single-post,postid-47588,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Φανταστικά Ζώα 3 | Αποκαλύψεις για την οικογένεια Dumbledore

H Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της 3ης ταινία των Φανταστικών Ζώων, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα διαδραματίζεται στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της, το Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε πρόσφατη συνέντευξη του σκηνοθέτη των ταινιών των Φανταστικών Ζώων David Yates και του παραγωγού David Heyman στο Empire, όπου συζητήθηκαν και οι εξελίξεις της ιστορίας στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald έγινε γνωστό ότι η επόμενη ταινία της σειράς θα ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια Dumbledore. Μετά το poster ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες των Φανταστικών Ζώων:

 

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Yates, το ζήτημα της ταυτότητας του Credence και της συγγένειάς του με τον Albus Dumbledore ήταν εξαρχής ο βασικός άξονας του σεναρίου και, χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει τι ακριβώς έρχεται στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων, είναι σίγουρο πως το σενάριό της θα αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για την οικογένεια του αγαπημένου μας διευθυντή του Hogwarts. 

 

 

 

Tι αποκαλύψεις θα μπορούσαν να είναι αυτές; Καταρχάς η ακριβής συγγένεια (αν βέβαια υπάρχει) του Aurelius Dumbledore/ Credence Barebone με τον Albus, που αποτέλεσε και τη μεγάλη έκπληξη του σεναρίου της 2ης ταινίας της σειράς. Πέραν όμως αυτού, ίσως έχει έρθει η ώρα να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στην οικογένεια σε σχέση με την Ariana Dumbledore και τον Obscurus της, τον τρόπο με τον οποίο επέδρασε στη ζωή της, καθώς και για τη μάχη ανάμεσα σε Albus, Grindelwald και Aberforth, που είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατό της. Έτσι, πιθανότατα να διαλευκανθεί και το θέμα της ταυτότητας του Credence, αν δηλαδή ο Obscurus της Ariana αποσπάστηκε από την ίδια μετά τον θάνατό της και έτσι βρήκε φιλοξενία στο σώμα του μικρού Credence

 

Φυσικά, στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων περιμένουμε να μάθουμε και για την ταυτότητα της Nagini, καθώς και για την προδοσία της Queenie και το πώς θα αντιμετωπιστεί από τους Newt, Tina και Jacob. Σε κάθε περίπτωση, η αναμονή των δυο ετών φαίνεται πως θα αξίζει καθώς, όπως είπε και η ίδια η σεναριογράφος, στην 3η ταινία “θα δοθούν απαντήσεις”

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Tι είναι ο δεσμός αίματος και πώς μπορεί να καταστραφεί;

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ διευκρινίζει πώς επιβίωσε ο Credence Barebone  

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το τέλος της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | To μεγάλο μυστήριο της ταινίας

Φανταστικά Ζώα 2: Τα ονόματα των πρωταγωνιστών και η σημασία τους στην υπόθεση της ταινίας

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Κριτική χωρίς spoilers

Ένα χαριποτερικό σεναριακό κενό στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Όλες οι χαριποτερικές αναφορές στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment