Τα Φανταστικά Ζώα και ο Χάρι Πότερ συνδέονται άμεσα μεταξύ τους - The Daily Owl
fade
45747
post-template-default,single,single-post,postid-45747,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Φανταστικά Ζώα και ο Χάρι Πότερ συνδέονται άμεσα μεταξύ τους

“Η σύνδεση υπήρχε πάντα εκεί”, λένε οι πρωταγωνιστές των Φανταστικών Ζώων. Σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε ακριβώς τα σημεία όπου συνδέονται άμεσα οι ιστορίες των Φανταστικών Ζώων και του Χάρι Πότερ. Σε βίντεο της Warner Bros. Eddie Redmayne και Jude Law δίνουν στοιχεία για τα κοινά σημεία ανάμεσα στις δυο ιστορίες, ενώ το κλιπ που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει σκηνές από την ιστορία του Χάρι Πότερ, όπου πρωταγωνιστεί – μεταξύ άλλων – και ο Lord Voldemort.  

 

 

 

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση των μελών του καστ της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ο μόνος ηθοποιός που γνωρίζει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί συνολικά στην πενταλογία των Φανταστικών Ζώων είναι ο Jude Law, καθώς – και συμβολικά να το δει κανείς – ο Dumbledore είναι πάντα ο μόνος που τα ξέρει όλα. Πέραν, όμως, των origins χαρακτήρων που ήδη γνωρίζουμε πως θα εμφανιστούν στα Φανταστικά Ζώα, πλέον επιβεβαιώνεται ότι πολλοί βασικοί χαρακτήρες τους θα συνδεθούν άμεσα με τις επιμέρους πλοκές που εξερευνήθηκαν στα βιβλία και τις ταινίες Χάρι Πότερ, κατά την προσφιλή συνήθεια της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ να συνδέει με μοναδικό τρόπο πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

 

Η ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment