Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Όλες οι αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές και την πλοκή - The Daily Owl
fade
34565
post-template-default,single,single-post,postid-34565,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Όλες οι αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές και την πλοκή

Ένα ακριβώς έτος πριν την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Fantastic Beasts, στις 16 Νοεμβρίου 2018, δόθηκε στη δημοσιότητα η σύντομη πλοκή της, καθώς και ένα teaser video με τους βασικούς πρωταγωνιστές. Πριν περάσουμε στον σχολιασμό του τίτλου και τη σημασία του για την πλοκή, ας καταγράψουμε όλες τις νέες αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. 

 

 

 

 

Ο Jude Law υποδύεται τον νεαρό Albus Dumbledore σε μια ταινία όπου για πρώτη φορά θα παρακολουθήσουμε περιστατικά από την άγνωστη ιστορία του αγαπημένου καθηγητή του Hogwarts.

 

O Ezra Miller επιστρέφει ως Credence Barebone, του οποίου η τύχη αγνοείται μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Διαβάστε εδώ μια ακόμα θεωρία για τη ζωή του Credence. 

 

Η Claudia Kim είναι Maledictus, που, σύμφωνα με το Pottermore, σημαίνει ότι υποφέρει από μια κατάρα που την μετατρέπει σταδιακά σε ζώο και συγκεκριμένα σε φίδι. Η ίδια εμφανίζεται στο τσίρκο που θα παρουσιαστεί στη δεύτερη ταινία της σειράς.

 

Η Zoe Kravitz υποδύεται, φυσικά, τη Leta Lestrange, η οποία πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον Theseus Scamander. Εδώ κανονικά πρέπει να βγει η Κατερίνα Στανίση να πει τον στίχο “Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε;”. Από πού κι ως πού η Leta με τον αδερφό του Newt; Μήπως αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που κατέστησε περιπλανώμενο Ιουδαίο τον Newt μετά τη σύντομη θητεία του στο Υπουργείο Μαγείας; Τον Theseus Scamander, ήρωα πολέμου και Επικεφαλής Χρυσούχο, υποδύεται ο Callum Turner

 

Η Katherine Waterston είναι η Tina Goldstein, που πλέον έχει αποκατασταθεί στη θέση της Χρυσούχου της MACUSA, ενώ ο Dan Fogler υποδύεται τον μόνο No-Maj της παρέας, Jacob Kowalski. Διαβάστε εδώ τη φανταστική θεωρία που συνδέει Jacob με J.K. Rowling.

 

H – θεότητα – Queenie Goldstein, την οποία υποδύεται η Alison Sudol, εμφανίζεται ξανά ως αδερφή της Tina και ειδική στην Διεισδυτική Τέχνη (περισσότερα για τη Legilimency εδώ).

 

Ο Johnny Depp είναι ο Gellert Grindelwald, o οποίος έχει πλέον δραπετεύσει από τα χέρια της MACUSA και προσπαθεί να μαζέψει ακολούθους για να επιτύχει το σχέδιο επιβολής του στον μαγικό και τον πραγματικό κόσμο. 

 

 

 

 

Ο τίτλος 

 

 

Πλέον φαίνεται πως περνάμε στο “ζουμί” της ιστορίας του Grindelwald, o οποίος μετά την δραπέτευσή του από τα χέρια της MACUSA είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς του. Υπενθυμίζουμε ότι βασικός στόχος του ήταν να ανατρέψει το καθεστώς μυστικότητας της ζωής των μάγων και να επιβάλει παγκοσμίως ένα καθεστώς όπου οι μάγοι θα έλεγχαν τα πάντα και επί της ουσίας θα υποδούλωναν τους Muggles. Η πλοκή της ταινίας θα περιστρέφεται γύρω από τις βιαιοπραγίες του Grindelwald και των ακολούθων του, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι διέπραξαν πολλές ανθρωποκτονίες μέχρι την οριστική ήττα του Σκοτεινού Μάγου το 1945. 

 

 

 

 

Άλλες επισημάνσεις

 

 

Jude Law, πώς κρατάς έτσι το ραβδί; Εντωμεταξύ το ραβδί κουφοξυλιάς είναι στα χέρια του Grindelwald ήδη, πράγμα που σημαίνει πως η προσπάθειά του να συγκεντρώσει τους Κλήρους του Θανάτου πάει καλά. 

 

Κάτι μας λέει πως ο Credence έχει έρθει σε επαφή με τη μαγική του πλευρά, την οποία εξερευνά αργά και σταθερά. Επίσης, μάλλον έχει ενταχθεί στο δυναμικό του τσίρκου που θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία και βρίσκεται ήδη κοντά με μια βασανισμένη ψυχή, όπως η δική του, δηλαδή με τη Maledictus.   

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment