Μια νέα μαγική δύναμη αποκαλύπτεται στο Fantastic Beasts - The Daily Owl
fade
22119
post-template-default,single,single-post,postid-22119,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια νέα μαγική δύναμη αποκαλύπτεται στο Fantastic Beasts

Ο μαγικός κόσμος της J.K Rowling είναι γεμάτος μυστικά και ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στην επερχόμενη ταινία «Fantastic Beasts and Where to Find Them» οι χαριποτερόφιλοι θα ανακαλύψουν μια νέα και άγνωστη ως τώρα μαγική δύναμη.

 

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Alison Sudol που υποδύεται τη μάγισσα Queenie Goldstein, ο χαρακτήρας της έχει την ασυνήθιστη ικανότητα να διεισδύει ολοκληρωτικά στο μυαλό των άλλων. Μη βιαστείτε να πείτε ότι χρησιμοποιεί τη Legilimency, την τεχνική που γνωρίσαμε από τον καθηγητή Severus Snape όταν προσπάθησε να διδάξει τον Harry Potter να αντιστέκεται σε κάθε παραβίαση του μυαλού του. Αντ ‘αυτού η ικανότητα της Queenie λειτουργεί σαν κεραία και της επιτρέπει να συλλέγει τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, ακόμα και να διαβάζει την προσωπική ιστορία των ανθρώπων. Φαίνεται ότι η μαγεία της πηγάζει εσωτερικά, πράγμα που την κάνει μια πολύ ξεχωριστή μάγισσα.

 

Η ονομασία αυτής της ιδιαίτερης δύναμης δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής και για να τη μάθουμε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment