Κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Fantastic Beasts - The Daily Owl
fade
23281
post-template-default,single,single-post,postid-23281,single-format-video,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Fantastic Beasts

Ένας μήνας και κάτι έμεινε για την πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts and Where to Find Them και οι απανταχού χαριποτερόφιλοι ήδη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα τις μέρες. Το τελευταίο -και καλύτερο- trailer μόλις κυκλοφόρησε, αφήνοντάς μας να αναμένουμε με ανυπομονησία τις νέες περιπέτειες του μαγικού κόσμου.

 

Το πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης τριλογίας έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου. 

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment