Η κομμένη σκηνή από τα "Φανταστικά Ζώα" που δείχνει τον Credence να μεταμορφώνεται σε Obscurus - The Daily Owl
fade
28315
post-template-default,single,single-post,postid-28315,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η κομμένη σκηνή από τα “Φανταστικά Ζώα” που δείχνει τον Credence να μεταμορφώνεται σε Obscurus

Το Collider έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα κομμένη σκηνή από την ταινία Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται, όπου ο Credence Barebone μεταμορφώνεται σε Obscurus πριν ξεκινήσει την καταστροφή του Μανχάτταν. 

 

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ezra Miller είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς πρωταγωνιστές της νέας ιστορίας της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. Χάρη στον Credence και τις καταπιεσμένες μαγικές του ικανότητες μάθαμε τι συνέβη στην Ariana Dumbledore και πώς αυτό επηρέασε τη σχέση των Albus Dumbledore και Gellert Grindelwald. 

 

Σύμφωνα με τον παραγωγό David Heyman, ο Credence ίσως επιστρέψει σε κάποια από τις επόμενες ταινίες της σειράς. Στο μεταξύ, οι φανς αναπτύσσουν διάφορες θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Credence σχετίζεται με έναν ακόμα συναρπαστικό χαρακτήρα της Ρόουλινγκ, δηλαδή τον Severus Snape. 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment