Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Oscar βρίσκονται τα "Φανταστικά Ζώα" - The Daily Owl
fade
27817
post-template-default,single,single-post,postid-27817,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Oscar βρίσκονται τα “Φανταστικά Ζώα”

And the Oscar goes to….. Γεμάτη με εκπλήξεις ήταν η 89η απονομή των βραβείων Oscar και για πρώτη φορά είδαμε το μαγικό κόσμο της J.K Rowling να βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς.

 

 

the-daily-owl-costume-design-oscar-scamander

εικονογράφηση Warren Holder – ενδυματολογία Colleen Atwood

 

Η ταινία «Fantastic Beasts And Where To Find Them» απέσπασε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Best Costume Design και δικαίωσε τους χαριποτερόφιλους όλου του κόσμου.

 

the-daily-owl-costume-design-oscar-costumes

εικονογράφηση Warren Holder – ενδυματολογία Colleen Atwood

 

Η πολυβραβευμένη ενδυματολόγος της ταινίας, Colleen Atwood, έχει στο ενεργητικό της πολλές διακεκριμένες ταινίες (Chicago, Memoirs of a Geisha, Sweeney Todd, Alice in Wonderland) και για μια ακόμη φορά έκανε τα μαγικά της καταφέρνοντας να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο.

 

the-daily-owl-colleen-atwood

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

1 Comment
  • Avatar
    ΡΑΒΕΝΑ

    Τελικά κέρδισε τίποτα ;

    March 5, 2017 at 4:40 pm Reply

Post a Comment