Το "Fantastic Beasts 3" πρέπει να γίνει "μπόμπα" σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Warner Bros - The Daily Owl
fade
51109
post-template-default,single,single-post,postid-51109,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το “Fantastic Beasts 3” πρέπει να γίνει “μπόμπα” σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Warner Bros

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwaldη Warner Bros. φαίνεται πως έχει θορυβηθεί αρκετά εξαιτίας των μέτριων εισπράξεών της (και των διαφόρων παραπόνων που έχουν εκφραστεί σε επίπεδο σεναρίου από τους φανς) και έτσι η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αυτή την περίοδο δουλεύει ξανά το σενάριο της 3ης ταινίας των Φανταστικών Ζώων, ώστε, σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, να γίνει “μπόμπα”.

 

Ο Kevin Tsujihara μπορεί να μη γνωρίζει την ως άνω φράση και να μην τη διατύπωσε ακριβώς έτσι, όμως αυτό εννοούσε καθώς δήλωνε σε συνέντευξή του ότι η 2η ταινία των Φανταστικών Ζώων δεν είχε την ίδια επίδοση με την 1η, κι έτσι πρέπει η 3η ταινία να γίνει καλύτερη από την 2η.

 

 

 

Για λίγο, λοιπόν, ο Tsujihara δεν έγινε Θωμάς Μάτσιος στην προσπάθειά του να παραδεχτεί ότι έγιναν κάποια λάθη στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald και τώρα η Warner Bros. θα χρειαστεί να συμμαζέψει κενά του σεναρίου όπως (ενδεικτικά πάντα) η ηλικία της McGonagall και, βασικά, να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που προκάλεσε η ταινία στους απανταχού φανς της σχετικά με πρόσωπα και πράγματα όπως ο Credence, ο δεσμός αίματος, κ.λπ.

 

Πέραν αυτού, ο Tsujihara δήλωσε ότι με την 3η ταινία Fantastic Beasts θα πρέπει να ικανοποιηθεί και το hard core κοινό, αλλά και ο μέσος θεατής που δεν έχει ιδέα από τον μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ (μάλλον όσοι είναι ξεχασμένοι στο Survival Secrets της Κουρούτας εδώ και δυο χρόνια είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται).

 

 

Αν συνδυάσουμε τις παραπάνω δηλώσεις με αυτές του Dan Fogler ότι η 3η ταινία θα είναι τεράστια και σκεφτούμε ότι στις 20 Νοεμβρίου του 2020, που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει η 3η ταινία Fantastic Beasts, πλέον η Warner θα κυκλοφορήσει το Dune, μάλλον πάμε για καθυστέρηση της ταινίας και μετακίνηση της πρεμιέρας κατά τα Χριστούγεννα του 2020. Ως τότε, αν θέλουν, εμείς δε θα προβάλουμε καμία αντίρρηση ως προς την αντικατάσταση και του σκηνοθέτη, ο οποίος έμπλεξε ακόμα παραπάνω τα πράγματα στη 2η ταινία με διάφορες υπεραπλουστεύεις (στις οποίες επιδίδεται παγίως, βέβαια, από την εποχή των ταινιών Harry Potter).

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Grindelwald λέει ψέματα για το καυτό θέμα της ταινίας The Crimes of Grindelwald

Είναι τα άστρα ο λόγος που ο Grindelwald θα πάει στη Βραζιλία;

Fantastic Beasts 3: Όλα όσα θέλουμε να δούμε στην ταινία

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το τέλος της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Γιατί ο Grindelwald λέει ψέματα για τον Credence;

Φανταστικά Ζώα 3: Όλα όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση της ταινίας

Δείτε την κομμένη σκηνή του χορού της Leta Lestrange

Φήμες για καθυστέρηση της 3ης ταινίας των Φανταστικών Ζώων

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment