The Crimes of Grindelwald | Θεωρία αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν η Nagini και η μητέρα του Voldemort - The Daily Owl
fade
45179
post-template-default,single,single-post,postid-45179,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

The Crimes of Grindelwald | Θεωρία αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν η Nagini και η μητέρα του Voldemort

Θυμάμαι που μου είπε: “Ελπίζω να μοιάζει στον μπαμπά του”, και δε θα πω ψέματα, είχε δίκιο που το ευχόταν γιατί δεν ήταν όμορφη… Κι ύστερα μου είπε ότι ήθελε να τον βγάλουμε Tom, το όνομα του πατέρα του, και Marvolo, το όνομα του δικού της πατέρα… Ναι, ξέρω, παράξενο όνομα! Αναρωτηθήκαμε μήπως είχε έρθει η κοπέλα από κανένα τσίρκο… Mrs Cole – Harry Potter and the Half-Blood Prince

 

 

Μια νέα θεωρία έρχεται να αναστατώσει τους χαριποτερόφιλους, που υπομονετικά περιμένουν την πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald και να εξηγήσει τον απίστευτο λόγο που η Nagini βρέθηκε στο πλευρό του μεγαλύτερου εχθρού του Harry Potter, του Lord Voldemort.

 

Τα πρόσφατα trailer της νέας ταινίας των Φανταστικών Ζώων έγιναν αφορμή για να γνωρίσουμε την ιστορία της ζωής της και μείναμε όλοι έκπληκτοι όταν αποκαλύφθηκε ότι το πιστό ερπετό του Άρχοντα του Σκότους ήταν κάποτε μια Maledictus γυναίκα, δηλαδή έπασχε από μια κατάρα του αίματος και μεταλλασσόταν σταδιακά σε ζώο. Εκείνη την εποχή εργαζόταν σε ένα μαγικό τσίρκο και διασκέδαζε τους θεατές που την έβλεπαν να μεταμορφώνεται σε φίδι.

 

 

 

Σύμφωνα με τους μαγοσυνωμοσιολόγους η Nagini γνώριζε τη μητέρα του Voldemort, την Merope Gaunt, πριν ακόμα εκείνος γεννηθεί. Αφού άφησε πίσω της το Little Hangleton και κατέφυγε στο Λονδίνο, επειδή ερωτεύτηκε τον Muggle Tom Riddle, η Merope άρχισε να εργάζεται στο ίδιο τσίρκο με τη Nagini. Δεδομένου ότι είχε κληρονομήσει από τους προγόνους της το χάρισμα να μιλά στα φίδια, η ερπετόφωνη μάγισσα ανέπτυξε μια πολύ δυνατή φιλία με τη Maledictus Nagini και λίγο πριν έρθει η στιγμή να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, της ζήτησε να υποσχεθεί πως αν συμβεί το οτιδήποτε θα προσέχει το βρέφος.

 

Μπορώ να μιλάω στα φίδια. Το ανακάλυψα όταν κάναμε εκδρομές… Έρχονται και με βρίσκουν, μου ψιθυρίζουν. Tom Marvolo Riddle – Harry Potter and the Half-Blood Prince

 

 

Είναι άγνωστο ακόμα πως η Nagini κατέληξε με τον Voldemort, αλλά τελικά φαίνεται ότι όλα συνδέονται στον μαγικό κόσμο της J.K Rowling και τα συγκλονιστικά μυστικά που αποκαλύπτονται σιγά σιγά είναι μόνο η άκρη του νήματος που ξετυλίγεται φανερώνοντας μια απίστευτη ιστορία.

 

ΠΗΓΕΣ

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι καλύτερες θεωρίες για τη νέα ταινία των Φανταστικών Ζώων

The Crimes of Grindelwald: Ακόμα μια συγγενική σχέση αποκαλύπτεται

Το μυστηριώδες σύμβολο πάνω στο πρώτο ραβδί του Dumbledore

Θεωρία: Τι είναι το κρανίο που χρησιμοποιεί ο Grindelwald;

The Crimes of Grindelwald: Αποκαλύπτουμε τα μυστικά του τελευταίου πόστερ

Για ποιον μιλάει η προφητεία στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald;

H Tζ.Κ. Ρόουλινγκ απαντάει στην αρνητική κριτική για την Nagini

Maledictus Nagini: Ας τη γνωρίσουμε από την αρχή

 

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment