Φανς του Harry Potter έφτιαξαν μνημείο για τον Dobby - The Daily Owl
fade
46329
post-template-default,single,single-post,postid-46329,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Φανς του Harry Potter έφτιαξαν μνημείο για τον Dobby

Σε περίπτωση που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο του Dobby (πράγμα πιθανό), αν ο δρόμος σας σάς βγάλει στην Ουαλία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Pembrokeshire, περίπου δυο ώρες δρόμος από το Cardiff, κάποιοι φανς φρόντισαν ώστε να μπορείτε να επισκεφτείτε το μνημείο του.

 

Μια ρέπλικα, λοιπόν, της επιτύμβιας στήλης που αναγράφει “Here lies Dobby, a free elf” βρίσκεται στο σημείο όπου ο Dobby έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με το βιβλίο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, όπως είδαμε στο πρώτο μέρος των ταινιών με τον ίδιο τίτλο το 2010. 

 

 

Poor Dobby …… RIP @ beautiful Freshwater West

Geplaatst door Hidden Pembrokeshire – Gareth Davies Photography op Maandag 14 september 2015

 

Μια ομάδα φανς αποφάσισε, εντοπίζοντας το ακριβές σημείο του θανάτου του Dobby , να αποτίσει φόρο τιμής στο ελεύθερο ξωτικό, στήνοντας ένα αντίγραφο της επιτύμβιας στήλης του, όπως εμφανίζεται στους Κλήρους του Θανάτου. Αν ποτέ, λοιπόν, βρεθείτε στην Ουαλία, θα μπορέσετε να επισκεφθείτε το σημείο όπου ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της ιστορίας του Harry Potter έχασε τη ζωή του, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ιστορίας του.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H απολογία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για τον θάνατο του Dobby

Γιατί η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποφάσισε να “σκοτώσει” τον Dobby

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment