Μια έκπληξη μας περίμενε με το Face App και τους πρωταγωνιστές του Ντόλτσε Βίτα - The Daily Owl
fade
57313
post-template-default,single,single-post,postid-57313,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια έκπληξη μας περίμενε με το Face App και τους πρωταγωνιστές του Ντόλτσε Βίτα

Εδώ και λίγες ημέρες η εφαρμογή Face App που μάς δείχνει πολλά χρόνια μεγαλύτερους (και συνήθως ίδιους με τη μάνα ή τον πατέρα μας ή με έναν μαγικό τρόπο ίδιους και με τους δυο ταυτόχρονα) έχει κάνει πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το καστ του Ντόλτσε Βίτα χρησιμοποίησε την εφαρμογή, και ένα από τα αποτελέσματα μάς εξέπληξε.

 

 

 

Ακριβώς όπως είχε σκεφτεί ότι θα επιστρέψει η Χριστίνα αν έφευγε με τον Αντώνη και εγκατέλειπε τους πάντες, “λίγο γερασμένη, κάπως πιο παχουλή, κ.λπ.” (για να πάρει τη δηλητηριώδη απάντηση της Σάσας “α, όπως είσαι σήμερα δηλαδή”) έμοιαζε στη φωτογραφία που προέκυψε από την εφαρμογή. 

 

 

 

Η Σάσα όσες ρυτίδες κι αν αποκτήσει, αγέραστη παραμένει, αυτό είναι σίγουρο, διότι η ηλικία είναι θέμα ψυχολογίας πρωτίστως.

 

 

 

 

Ο Αντώνης μοιάζει ακριβώς με τη βερσιόν της ιστορίας όπου μπαρκάρει και επιστρέφει στο Μαρκαταίικο μετά από χρόνια για να βρει το σπίτι ρημαγμένο.

 

 

 

 

Και την Ασπασία κάπως έτσι την περιμέναμε να είναι σε πιο μεγάλη ηλικία, όπως ακριβώς και τη Σόφη παρακάτω (με τη λίμα να αποτελεί την προέκταση του χεριού της και σε 40 χρόνια από σήμερα, γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ).

 

 

 

 

 

Φυσικά και ο Λουκάς, όταν θα έχει πάρει σύνταξη και θα φυτεύει μελιτζάνες στην Κυπαρισσία κάπως έτσι θα μοιάζει (εντάξει, με σαφώς λιγότερο μαλλί).

 

 

 

 

 

Η έκπληξη, φυσικά, της χρήσης της εφαρμογής είναι η Όλγα Μαρκάτου, η οποία ακόμα και στο FaceApp, ολόιδια βγήκε, καθόσον “και το έβγαλε το καλοκαίρι η γριά” και, κατά δήλωσή της “θα θάψει πολλούς ακόμα”. Το ίδιο συνέβη και με την Ντορίτα, διότι η ζωή στη φύση είναι το καλύτερο αντιγηραντικό, ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Άγνωστες πληροφορίες για τη σειρά Ντόλτσε Βίτα

20 αγαπημένες ατάκες της Ασπασίας από το Ντόλτσε Βίτα

Οι καλύτεροι γυναικείοι ρόλοι της ελληνικής τηλεόρασης

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας έμεναν οι πρωταγωνιστές των δημοφιλών ελληνικών σειρών;

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

No Comments

Post a Comment