Ο Ezra Miller κατάλαβε ότι θα παίξει κάποιον άλλο χαρακτήρα στο The Crimes of Grindelwald - The Daily Owl
fade
46618
post-template-default,single,single-post,postid-46618,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Ezra Miller κατάλαβε ότι θα παίξει κάποιον άλλο χαρακτήρα στο The Crimes of Grindelwald

Κανείς δεν λυπήθηκε τον Ezra Miller μετά το τέλος της πρώτης ταινίας Fantastic Beasts, καθώς ο παραγωγός των ταινιών David Heyman του έδωσε πληροφορίες που τον παραπλάνησαν σε σχέση με τον ρόλο του στη δεύτερη ταινία της σειράς, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Μετά την αφίσα ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν δει την ταινία:

 

 

 

Καθώς, λοιπόν, είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας των Φανταστικών Ζώων και ο Miller βρισκόταν με τους συναδέλφους του στην περιοδεία των συντελεστών στο Ροτόντο, ο Heyman του είπε ότι στη δεύτερη ταινία του franchise θα υποδυθεί τελικά τον αδερφό του Dumbledore – δηλαδή ο Credence αναζητώντας την πραγματική του ταυτότητα θα μάθει ότι είναι ο αδερφός του θανάσιμου εχθρού του Grindelwald,. δηλαδή του Albus Dumbledore. Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας ο Miller σοκαρίστηκε και, φυσικά, μη γνωρίζοντας ότι ο Grindelwald (δηλαδή η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ) ήταν έτοιμος να βάλει στο παιχνίδι τον τρίτο αδερφό Dumbledore, Aurelius, κατάλαβε ότι τελικά θα είναι ο Aberforth Dumbledore.

 

 

 

 

Πέρασε κάποιος καιρός για να διευκρινιστεί ότι ο Miller θα ήταν (;) τελικά ο Aurelius Dumbledore (μάθετε περισσότερα για τον χαρακτήρα κάνοντας κλικ εδώ), ωστόσο ο ηθοποιός είχε σπάσει το κεφάλι του προσπαθώντας να καταλάβει πώς θα γινόταν να αποκτούσε βρετανική προφορά και, βέβαια, γαλάζια μάτια, όπως ο Aberforth. Από εκεί και πέρα ο Miller έμαθε ελάχιστα πράγματα για το τι είναι ο χαρακτήρας του (ο μόνος που γνωρίζει τα πάντα για τον δικό του είναι, φυσικά, ο Jude Law για τον Albus Dumbledore) και, βέβαια, δε μπορεί να τα αποκαλύψει. Δείτε το βίντεο όπου περιγράφει την εμπειρία του, όσο εμείς ψάχνουμε τον Jude Law μπας και μάθουμε τίποτα παραπάνω. 

 

 

 

Πηγή: Snitchseeker

 

Διαβάστε ακόμα:

O Jude Law έμαθε τα πάντα για τον Dumbledore από την J.K. Rowling

The Crimes of Grindelwald: O αυτοσχεδιασμός του Johnny Depp με το ραβδί κουφοξυλιάς

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το τέλος της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | To μεγάλο μυστήριο της ταινίας

Φανταστικά Ζώα 2: Τα ονόματα των πρωταγωνιστών και η σημασία τους στην υπόθεση της ταινίας

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Κριτική χωρίς spoilers

Ένα σημαντικό χαριποτερικό σεναριακό κενό υπάρχει στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment