Ετοιμάζεται το sequel του Venom - The Daily Owl
fade
48626
post-template-default,single,single-post,postid-48626,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ετοιμάζεται το sequel του Venom

Τρεις μήνες μετά το πρώτο spin off του Spider-Verse, σύμφωνα με το Entertainment Weekly το sequel του Venom έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται.

 

 

 

H σεναριογράφος Kelly Marcel θα αναλάβει ξανά το σενάριο του sequel, όμως ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Sony γιατί αυτή την περίοδο ασχολείται με το Zombieland 2. 

 

Ενδεχομένως η πρεμιέρα του sequel να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020, καθώς η Sony πριν λίγο καιρό συμπεριέλαβε στις επερχόμενες ταινίες της μια από τις συνεργασίες της με την Marvel που ακόμα δεν διαθέτει επίσημο τίτλο. 

 

Στο μεταξύ ο Jared Leto συμφώνησε με την εταιρία να πρωταγωνιστήσει στη νέα της ταινία από το Spider-Verse στο ρόλο του βαμπίρ Morbius

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H Sony ετοιμάζει κι άλλες ταινίες για το Spider-Verse

Ο διάσημος ηθοποιός που θα παίξει τον κακό στο sequel της ταινίας Spider-Man: Homecoming

O Jared Leto είναι ο Morbius, το ζωντανό βαμπίρ του Spider-Verse

Έτσι θα έμοιαζε το Venom αν ήταν ρομαντική κωμωδία

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment