Έρωτας υπό Κατασκευή | Η νέα ρομαντική κωμωδία του Netflix - The Daily Owl
fade
58295
post-template-default,single,single-post,postid-58295,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρωτας υπό Κατασκευή | Η νέα ρομαντική κωμωδία του Netflix

H νέα ρομαντική κωμωδία του Netflix Έρωτας υπό Κατασκευή” έρχεται από την Νέα Ζηλανδία και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου.

 

 

Όταν η Gabriela (Christina Millan) χάνει τη δουλειά της στην Αμερική και χωρίζει, παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό και αποκτά έναν ξενώνα σε μια εξοχή της Νέας Ζηλανδίας. Καταφτάνοντας όμως βλέπει πως το δώρο του διαγωνισμού, ο ξενώνας “The Bellbird Valley Farm”, είναι ένα ερείπιο με ετοιμόρροπη πρόσοψη. Παρέα στη Gabriela κάνουν μια κατσίκα και μια εκνευριστική γειτόνισσα κι έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ψάχνοντας τρόπους να ανακαινίσει το κτίριο και να το πουλήσει. Έτσι, ο κατασκευαστής κτιρίων Jake θα μπει στη ζωή της, αρχικά για τις τεχνικές εργασίες στον ξενώνα και αργότερα για κάτι παραπάνω. 

 

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τrailer για τη νέα ρομαντική κωμωδία με την Emilia Clarke

Δέκα καλοκαιρινές κωμωδίες που δε θα σε απογοητεύσουν

Ρομαντικές κωμωδίες των 90s που βλέπουμε ξανά και ξανά χωρίς να βαρεθούμε

No Comments

Post a Comment