Δείτε το εργαστήριο του Nicolas Flamel και τη φιλοσοφική λίθο! - The Daily Owl
fade
44382
post-template-default,single,single-post,postid-44382,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε το εργαστήριο του Nicolas Flamel και τη φιλοσοφική λίθο!

Oι πρώτες φωτογραφίες από το εργαστήριο του διάσημου αλχημιστή Nicolas Flamel δημοσιεύτηκαν στο τελευταίο τεύχος του Entertainment Weekly, στο πλαίσιο του νέου αφιερώματός του για την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldΟ Flamel εμφανίζεται για πρώτη φορά σε ταινία του διευρυμένου χαριποτερικού σύμπαντος και, σύμφωνα με το περιεχόμενο του τελευταίου trailer, ο Newt Scamander θα βρει καταφύγιο στο παρισινό του σπίτι, το οποίο αποτελεί και το εργαστήριό του!

 

 

 

 

Η φιλοσοφική λίθος, όπως φαίνεται στην πιο πάνω φωτογραφία, είναι τοποθετημένη σε ένα χρηματοκιβώτιο εντοιχισμένο στο σπίτι του, μαζί με σημαντικές σημειώσεις (αλχημείας, μάλλον), καθώς και ένα κύπελλο μέσα στο οποίο μάλλον διεξάγει τα πειράματά του. 

 

 

 

Το εργαστήριο του Flamel, όπως απεικονίζεται στις υπόλοιπες φωτογραφίες του αφιερώματος, περιλαμβάνει, εκτός από εκατοντάδες σύνεργα και αντιδραστήρια για τα πειράματά του, έναν χώρο για να ξεκουράζεται. 

 

Θυμίζουμε ότι ο Nicolas Flamel είναι το μοναδικό πρόσωπο στο έργο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ που υπήρξε στα αλήθεια και από το οποίο η Βρετανίδα συγγραφέας εμπνεύστηκε για να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη νέα ταινία της σειράς Fantastic Beasts, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου. Στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald τον (μαθουσάλα, πλέον) Flamel υποδύεται ο Brontis Jodorowsky, στον οποίο ο Jacob Kowalski λέει ότι “δε μοιάζει να είναι μεγαλύτερος από 375 ετών”.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Nicolas Flamel: ο μόνος μάγος από την ιστορία του Harry Potter που υπήρξε στ’ αλήθεια

Θεωρία: Τι είναι το κρανίο που χρησιμοποιεί ο Grindelwald;

The Crimes of Grindelwald: Αποκαλύπτουμε τα μυστικά του τελευταίου πόστερ

Voldemort εναντίον Grindelwald: Ποιος είναι χειρότερος;

Για ποιον μιλάει η προφητεία στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald;

H Tζ.Κ. Ρόουλινγκ απαντάει στην αρνητική κριτική για την Nagini

Maledictus Nagini: Ας τη γνωρίσουμε από την αρχή

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment