Επτά καλοκαιρινές ταινίες του Netflix που θα σας φτιάξουν τη διάθεση - The Daily Owl
fade
69822
post-template-default,single,single-post,postid-69822,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επτά καλοκαιρινές ταινίες του Netflix που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Αν η άδεια μοιάζει ακόμα μακριά και αισθάνεστε πως η καθημερινότητα σάς βαραίνει, αυτές οι καλοκαιρινές ταινίες του Netflix είναι ό,τι πρέπει για να σας φτιάξουν τη διάθεση:

 

 

 

 

The Last Summer

 

 

Εφηβική “δραμεντί” με πρωταγωνιστές οκτώ αποφοίτους λυκείου που περνούν αυτό ακριβώς που φανερώνει ο τίτλος, δηλαδή το τελευταίο καλοκαίρι τους πριν το πανεπιστήμιο και τις υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής. Είναι η ιδανική καλοκαιρινή ταινία αν λατρεύετε τον Archie του Riverdale, κατά κόσμο KJ Apa. 

 

 

 

 

 

The Perfect Date

 

 

O Noah Centineo προσπαθεί να μαζέψει λεφτά για να φοιτήσει στο Yale δημιουργώντας ένα application όπου καθένας μπορεί να τον προσλάβει για να παίξει τον συνοδό του/ της σε κάποια δημόσια εκδήλωση, αφού μεταξύ άλλων ο ίδιος μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε “απαιτήσεις ραντεβού”.

 

 

 

 

 

Ibiza

 

 

Θυμάστε παλιά που μπαίναμε χωρίς φόβο στο αεροπλάνο και ταξιδεύαμε ανά τον κόσμο; Η Gillian Jacobs κάνει το ίδιο μαζί με δυο φίλες της, ταξιδεύοντας στην Ibiza όπου γνωρίζει – τι άλλο; – έναν συναρπαστικό DJ. 

 

 

 

 

 

The Package

 

 

Όταν μια ομάδα εφήβων φίλων πηγαίνουν για κάμπινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ένα πολύ αστείο ατύχημα θα τους εξαναγκάσει να ακυρώσουν όλα τα μεγάλα σχέδιά τους και να ξανασκεφτούν την επιλογή τους (αν έχει περάσει από το μυαλό σας να πάτε φέτος για κάμπινγκ, δείτε οπωσδήποτε αυτή την ταινία).

 

 

 

 

 

Rip Tide

 

 

Μια έφηβη από την Αμερική παρατάει την καριέρα της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει στην Αυστραλία, να έρθει σε επαφή με τις ρίζες της, να κάνει τα μπάνια της, να λιαστεί στην παραλία, να αποκτήσει νέους φίλους και γενικώς να κάνει ζωάρα

 

 

 

 

 

SPF-18

 

 

Noah Centineo με μαγιό – αυτό θα σας πούμε μόνο, τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας. 

 

 

 

 

 

Under the Riccione Sun

 

 

Μια ομάδα εφήβων ζουν το δικό τους “Beverly Hills” στις ακτές της Αδριατικής και τις παραλίες του Riccione. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το Netflix ανακοίνωσε μια ακόμα ταινία “Φίλα Με”

Oι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Notting Hill

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Four Weddings and a Funeral

No Comments

Post a Comment