Επιστρέφει η δασκάλα στο Καφέ της Χαράς - The Daily Owl
fade
64152
post-template-default,single,single-post,postid-64152,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιστρέφει η δασκάλα στο Καφέ της Χαράς

Mια επιστροφή που περιμέναμε ίσως περισσότερο κι από αυτήν του Σαρμπέλ στην ελληνική δισκογραφία είναι αυτή της δασκάλας στο νέο κύκλο του “Καφέ της Χαράς“, που έκανε πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 και ήδη έχει σημειώσει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές των πρώτων τριών κύκλων της σειράς επέστρεψαν για τα νέα επεισόδια ή σε κάθε περίπτωση οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τι απέγιναν όλα αυτά τα χρόνια, οι όμως πληροφορίες για την Αγλαΐα είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες. Σε κάθε περίπτωση, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε πρόσφατα σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι η δασκάλα αναμένεται να επιστρέψει στα νέα επεισόδια.

 

 

Φυσικά, όπως τόνισε και ο ίδιος ο συνδημιουργός της σειράς, είναι δύσκολο να ενταχθεί στην πλοκή ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε μοναδικά η Σοφία Μουτίδου, καθώς είχε ολοκληρώσει την πορεία του στις προηγούμενες σεζόν. Θυμίζουμε ότι η ίδια στο τέλος του 2ου κύκλου είδε τον Περίανδρο να φιλιέται με την Χαρά και από εκείνη τη στιγμή μπήκε σε ένα ψυχωτικό επεισόδιο το οποίο, δυστυχώς, την έκλεισε στο ψυχιατρείο της Τρίπολης. Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, η είσοδος της Σοφίας Μουτίδου στη σειρά αποτελεί δική του επιθυμία κι έτσι σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή της δασκάλας στο Κολοκοτρωνίτσι.

 

 

 

 

Πώς να είναι άραγε σήμερα η Αγλαΐα; Θα έχει διατηρήσει τον αυστηρό της χαρακτήρα; Θα είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Περίανδρο; Θα μισεί ακόμα την “μικρή Χάσκα”, η οποία πλέον είναι μεγάλη (και μπορεί να της κάνει και μήνυση αν χρειαστεί); Η αλήθεια είναι πως, μέχρι στιγμής, τη μεγαλύτερη αλλαγή χαρακτήρα και τρόπου ζωής στο χωριό έχουμε δει να πραγματοποιεί η Σταυρούλα, η οποία και έχει χωρίσει οριστικά με τον Φατσέα και έχει εκλεγεί δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι. Αν οι δημιουργοί της σειράς θελήσουν να μας εκπλήξουν, θα επαναφέρουν την Αγλαΐα με την ίδια να έχει πραγματοποιήσει στροφή 180 μοιρών στον τρόπο ζωή της, κι έτσι η κάποτε οπισθοδρομική δασκάλα και μεγαλύτερη φαν του Πώποτα σε ολόκληρη την Αρκαδία πλέον θα ζει στο σήμερα και θα απολαμβάνει τη ζωή με κάθε τρόπο. Μένει να δούμε τι ακριβώς σκέφτηκαν οι δημιουργοί της σειράς σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:45. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

5 + 1 τύποι χαρακτήρων που υπάρχουν σε κάθε σειρά του Χάρη Ρώμα

20 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο του νέου κύκλου “Το Καφέ της Χαράς”

20 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

Tέσσερις θεωρίες για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο καφέ της Χαράς

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment