Η Emma Stone στη νέα ταινία εποχής "Babylon" από τον σκηνοθέτη του La La Land - The Daily Owl
fade
57186
post-template-default,single,single-post,postid-57186,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Emma Stone στη νέα ταινία εποχής “Babylon” από τον σκηνοθέτη του La La Land

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα σκηνοθέτης του La La Land Damien Chazelle ετοιμάζει τη νέα του ταινία εποχής με τίτλο Babylon και η ομοίως βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Emma Stone βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

Η νέα δραματική ταινία θα διαδραματίζεται στο Hollywood και θα είναι μια αρκετά ακριβή παραγωγή, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Ο Chazelle (Whiplash, First Man) έχει ήδη γράψει το σενάριο, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για ένα ακόμα μιούζικαλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας κάποιο συγκεκριμένο στούντιο, σύντομα όμως θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις στον τομέα αυτό.

 

Στο μεταξύ o Chazelle ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά για το Netflix με τίτλο The Eddy, ένα μιούζικαλ που θα διαδραματίζεται στο Παρίσι (περισσότερα εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι 10 καλύτερες ταινίες της Emma Stone

Δείτε την Emma Stone στη νέα ταινία της Disney, Cruella

Τhe Eddy: H νέα σειρά του Netflix από τον σκηνοθέτη του La La Land

H αβάσταχτη ομορφιά του La La Land

Το La La Land στα μπουζούκια

No Comments

Post a Comment