Η Emma Stone έρχεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου - The Daily Owl
fade
81013
post-template-default,single,single-post,postid-81013,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Emma Stone έρχεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

H Emma Stone έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα για να παραστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, που έχει τίτλο “Βληχή” και θα κάνει πρεμιέρα στην στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ στις 6 Μαΐου. Η Emma μας (ναι, “μας“, την αγαπάμε πολύ, καλύτερα από ξαδέρφη μας την έχουμε) θα έρθει νωρίτερα διότι στις 5 Μαΐου θα δοθεί συνέντευξη από όλους τους συντελεστές της ταινίας στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

 

 

 

Αν θυμάστε, η Emma μας (ναι, είπαμε, μας) είχε έρθει ξανά στην Αθήνα πριν από αρκετό καιρό (κλικ εδώ) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λάνθιμο και μάλιστα εθεάθη βράδυ σε γνωστό μπαρ του κέντρου των Αθηνών μαζί με την παρέα της. Αλλά ας πούμε και για την ταινία δυο πράγματα, και κανονίζουμε μετά πώς θα πάμε στο αεροδρόμιο να την υποδεχτούμε.

 

 

 

 

 

 

Η ταινία “Βληχή” (στα αγγλικά Bleat) αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του ΝΕΟΝ “The Artist on the Composer” και θα προβληθεί συνοδεία μουσικών συνόλων στις 6,7 και 8 Μαΐου. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιώργο Λάνθιμο και τα γυρίσματα έγιναν τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο. Μαζί με την Emma Stone εμφανίζεται και ο Γάλλος ηθοποιός Damien Bonnard. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι αγαπημένες μας ταινίες της Emma Stone

Poor Things: O Mark Ruffalo και η Emma Stone στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment