Στην Ελλάδα θα γυριστεί η νέα ταινία του David Cronenberg με τους Viggo Mortensen & Kristen Stewart – The Daily Owl
fade
75756
post-template-default,single,single-post,postid-75756,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Στην Ελλάδα θα γυριστεί η νέα ταινία του David Cronenberg με τους Viggo Mortensen & Kristen Stewart

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας Maps to the Stars, ο David Cronenberg (Dead Ringers, The Fly), ετοιμάζει τη νέα του ταινία επιστημονικής φαντασίας, που θα έχει τίτλο Crimes of the Future και θα γυριστεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι. To θρίλερ επιστημονικής φαντασίας θα σκηνοθετήσει ο Cronenberg, ο οποίος έγραψε και το σενάριο, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar και Lihi Kornowski (Losing Alice).

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση θα διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να αλλάζουν την εξωτερική τους εμφάνιση κατά βούληση. Ο Saul Tenser, ένας καλλιτέχνης που είναι από τους φανατικούς αυτής της διαδικασίας, και διαρκώς προσθέτει νέα όργανα στο σώμα του, μαζί με τη βοηθό του, Caprice, θα βαδίσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς το κράτος, μεταξύ άλλων, “χώνει τη μύτη του” σε όλη αυτή την κουλτούρα της εξέλιξης. Κοινώς, πρόκειται για μια ακόμα “mindfuck” (δεν ξέρουμε πώς να το πούμε πιο κομψά) ταινία του Cronenberg, που πολύ θα χαρούμε να δούμε στα μέρη μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην παραγωγή της ταινίας θα είναι ο Robert Lantos, μαζί με τον οποίο ο Cronenberg έχει κάνει τις ταινίες Eastern Promises, eXistenZ και Crash, ενώ η Argonauts Productions, που έχει ως έδρα την Αθήνα, θα βρίσκεται στη συμπαραγωγή του θρίλερ, το οποίο σύμφωνα με το Screen Daily θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 2 Αυγούστου στην Αθήνα και τον Πειραιά. Κοινώς, άμα θέλετε αυτόγραφο από κάποιον από τους παραπάνω ηθοποιούς, έχετε το νου σας, αν και εφόσον παραμείνετε στην πρωτεύουσα φέτος το καλοκαίρι.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε δυστοπικές ταινίες που αξίζει να δείτε στο Netflix

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το The Matrix

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment