Επιτέλους θα έχουμε κινούμενες φωτογραφίες με τον εκτυπωτή Harry Potter! - The Daily Owl
fade
43766
post-template-default,single,single-post,postid-43766,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Επιτέλους θα έχουμε κινούμενες φωτογραφίες με τον εκτυπωτή Harry Potter!

Η εταιρία Lifeprint έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο για τον εκτυπωτή Harry Potter, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος για προπαραγγελία (κλικ εδώ για λεπτομέρειες). O Harry Potter Photo and Video Printer είναι το μαγικό εργαλείο με το οποίο οι φανς του Αγοριού που Έζησε μπορούν να μετατρέπουν τις φωτογραφίες τους σε κινούμενες εικόνες, όπως ακριβώς έχουμε διαβάσει στα βιβλία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και παρακολουθήσει στις ταινίες Harry Potter

 

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι φωτογραφίες επαυξημένης πραγματικότητας, που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με τη Warner Bros. Consumer Products, περιλαμβάνουν βίντεο το οποίο οι χρήστες μπορούν να δουν, και αφού τις τυπώσουν με τον εκτυπωτή Harry Potter, μέσα από το app του κινητού ή του tablet τους. Ο εκτυπωτής μπορεί να τυπώσει βίντεο από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Snapchat, Facebook, Instagram, καθώς και GIFs. 

 

O εκτυπωτής είναι συμβατός με iOS και Android και διαθέτει περιεχόμενο από το Wizarding World, το διευρυμένο Pottermore, με δεκάδες φίλτρα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να φωτογραφίζεται με τα εμβλήματα του Κοιτώνα του, αλλά και ως μια σειρά πρωταγωνιστών των ταινιών Harry Potter. Το app θα διαθέτει και stickers, ώστε ο χρήστης να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο των φωτογραφιών του. 

 

 

Ο εκτυπωτής δε χρησιμοποιεί μελάνι και όλες οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε χαρτί διαστάσεων 2×3 ίντσες, κατάλληλο και για διακόσμηση μιας σειράς επιφανειών, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι τοίχοι, το χαρτί και το μέταλλο.

 

Κυκλοφορεί σε λευκό και σε μαύρο, χωράει εύκολα στην τσάντα και τον μαγικό μανδύα και διακοσμείται με τις κονκάρδες των 4 Κοιτώνων του Hogwarts που συνοδεύουν κάθε συσκευασία. 

 

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ από τις 15 Οκτωβρίου.

 

 

 

Πηγή: Snitchseeker

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment