Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του νέου βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ - The Daily Owl
fade
41050
post-template-default,single,single-post,postid-41050,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του νέου βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Ή αλλιώς του Robert Galbraith, ψευδώνυμο με το οποίο η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας χρησιμοποίησε για να κυκλοφορήσει τη σειρά βιβλίων Strike, με βασικό πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Cormoran Strike.

 

 

 

To τέταρτο βιβλίο της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου με το παραπάνω εξώφυλλο, όπως επιβεβαιώθηκε από τον λογαριασμό του Robert Galbraith στο Twitter. 

 

Τι μπορεί να σημαίνει ο τίτλος και ποια θα είναι η πλοκή του βιβλίου; Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, ο τίτλος αναφέρεται σε κάποια θανατηφόρα λευκή ουσία, η οποία προκάλεσε κάποιον θάνατο, τον οποίο ο Strike και η βοηθός του Robin Ellacot έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν αμέσως μετά τα γεγονότα του βιβλίου Career of Evil. Ερμηνεύοντας διάφορα hints που έχει δώσει η συγγραφέας μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η υπόθεση θα συνδέεται με το σύνδρομο lethal white που πλήττει τα νεαρά άλογα. Ενδεχομένως, πάλι σύμφωνα με θεωρίες των φανς, η υπόθεση του 4ου βιβλίου να επιστρέφει στο παρελθόν του Strike και να συνδέεται και με τον θάνατο της μητέρας του, Leda Strike, από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment