Το βιβλίο "Εκατό Χρόνια Μοναξιά" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες γίνεται σειρά στο Netflix - The Daily Owl
fade
51299
post-template-default,single,single-post,postid-51299,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το βιβλίο “Εκατό Χρόνια Μοναξιά” του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες γίνεται σειρά στο Netflix

Ποιο είναι το πιο δύσκολο λογοτεχνικό βιβλίο (ή ένα από τα πιο δύσκολα, τέλος πάντων), για να μεταφερθεί στο σινεμά ή την τηλεόραση; Πριν προλάβετε να απαντήσετε “το βιβλίο του Ντάνου”, θα σας πούμε τα “Εκατό Χρόνια Μοναξιά” του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Πλέον, αυτό το challenge ανέλαβε το Netflix, καθώς θα μεταφέρει στην τηλεόραση ένα από τα πιο σημαντικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας που καθόρισαν για πάντα το λογοτεχνικό ρεύμα του μαγικού ρεαλισμού.

 

 

 

Η ανακοίνωση στις 6 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του μεγάλου συγγραφέα, ο οποίος γεννήθηκε το 1927 και έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου 2014. 

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γιου του Garcia, Rodrigo, ο πατέρας του ήταν διστακτικός να εκχωρήσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του βιβλίου γιατί πίστευε ότι μια ταινία που θα διασκεύαζε το έργο, ειδικά αν ήταν στα αγγλικά και όχι τα ισπανικά, τη γλώσσα που γράφτηκε, θα το αδικούσε κατάφωρα, αλλά πλέον στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, με την κινηματογραφικού επιπέδου ποιότητα του περιεχομένου, το Netflix μπορεί να απογειώσει το αποτέλεσμα.

 

Ο ίδιος ο Rodrigo Garcia θα είναι εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον αδερφό του Gonzalo. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κολομβία, όπου διαδραματίζεται και η υπόθεση του βιβλίου, με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020, στην ισπανική, φυσικά, γλώσσα. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Eννέα σειρές στα ισπανικά για να δεις στο Netflix

Αres: H νέα ολλανδική σειρά φαντασίας του Netflix

The Order: Μάγοι εναντίον λυκανθρώπων στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix

Cursed: H νέα σειρά φαντασίας του Netflix για τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment