Εγκλήματα | H Μαρία Καβογιάννη μίλησε για το πώς φαντάζεται το remake της σειράς - The Daily Owl
fade
64372
post-template-default,single,single-post,postid-64372,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Εγκλήματα | H Μαρία Καβογιάννη μίλησε για το πώς φαντάζεται το remake της σειράς

H Μαρία Καβογιάννη, που πρωταγωνίστησε σε δυο από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για τις τηλεοπτικές της επιτυχίες, καθώς και για τα remakes των ελληνικών σειρών.

 

 

 

 

Η ηθοποιός δήλωσε καταρχάς ότι οι δυο ρόλοι για τους οποίους θα τη θυμόμαστε πάντα, δηλαδή η Ασπασία από το Ντόλτσε Βίτα και η Κορίνα από τα Εγκλήματα αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς η πρώτη θα μπορούσε να θέλει κάποια στιγμή να γίνει η δεύτερη σε επόμενη φάση της ζωής της. Η ίδια, πάντως, αγαπάει πολύ και τις δυο ηρωίδες, που ερμήνευσε μοναδικά, ενώ ο κόσμος είναι πάντα μοιρασμένος ανάμεσα στους δυο χαρακτήρες.

 

 

 

 

Σχετικά με τυχόν remake κάποιας από τις τηλεοπτικές σειρές όπου πρωταγωνίστησε, η ηθοποιός δήλωσε πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο, καθώς θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα στους χαρακτήρες και πως μόνο τα Εγκλήματα θα ήταν σχετικά πιο εύκολο να επιστρέψουν. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αγαπημένες ατάκες της Ασπασίας από το Ντόλτσε Βίτα

Δέκα αξέχαστες σκηνές της Κορίνας από τα Εγκλήματα

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη σειρά Εγκλήματα

Πράγματα που δε γνωρίζατε για το Ντόλτσε Βίτα

 

Πηγή: Zappit 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment