Δυο ταινίες και μια σειρά για να δείτε στο Netflix αυτό το Σαββατοκύριακο - The Daily Owl
fade
61126
post-template-default,single,single-post,postid-61126,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο ταινίες και μια σειρά για να δείτε στο Netflix αυτό το Σαββατοκύριακο

O Paul Rudd (Ant-Man and the Wasp, Avengers: Endgame) πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά των 8 επεισοδίων που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου και θα έχει τίτλο Living with YourselfO Rudd υποδύεται τον Myles, έναν άντρα που προσπαθεί να αλλάξει άρδην τη ζωή του και να γίνει καλύτερος άνθρωπος και έτσι αποφασίζει να ξεκινήσει μια πρωτοποριακή θεραπεία. Όταν θα εμφανιστεί μια νέα, βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του, θα καταλάβει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Myles είναι, πολύ απλά, ο ίδιος ο Myles. Η φρέσκια φιλοσοφική κωμωδία του Netflix έχει ήδη λάβει πολύ καλές κριτικές, με τον πρωταγωνιστή να δίνει ρέστα σε αυτόν το ρόλο.

 

 

 

 

To “Netflix and Chills” συνεχίζεται με τη νέα ταινία τρόμου Eli, που θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 18 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

Ο μικρός Eli (Charlie Shotwell) πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια που εξασθενεί σταδιακά τον οργανισμό του κι έτσι οι γονείς του (Kelly Reilly, Max Martini) αποφασίζουν να δοκιμάσουν έναν ακόμα τρόπο αντιμετώπισής της, αναθέτοντας σε μια γιατρό που εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους την απομόνωσή του και την προσπάθεια εξιχνίασης του μυστηρίου της ασθένειας. Ο Eli περνάει από μια πολύ έντονη διαδικασία θεραπείας, η οποία θεωρητικά μπορεί να τον γλιτώσει από τα συμπτώματα της ασθένειάς του, ωστόσο μια σειρά από γεγονότα θα τον κάνουν να αμφιβάλλει για το ποιον μπορεί να εμπιστευτεί και ποια άγνωστη δύναμη παραμονεύει τον απειλεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

 

 

Τέλος, η νέα ταινία του Steven Soderbergh, The Laundromat, με τους Meryl Streep, Gary Oldman και Antonio Banderas, αφηγείται με χιουμοριστικό τρόπο την ιστορία των Panama Papers, ενός από τα σημαντικότερα σύγχρονα οικονομικά σκάνδαλα. Η Meryl Streep υποδύεται την Ellen Martin, μια χήρα που κατά σύμπτωση αρχίσει να διερευνά το κύκλωμα το οποίο σχετίζεται με μια εταιρία δικηγόρων που διαθέτει, μεταξύ άλλων, και δυο πολύ γοητευτικούς εκπροσώπους. Σύντομα η Ellen θα μάθει ότι πίσω από το κύκλωμα υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων, που καταλήγει μέχρι και σε υψηλά ιστάμενα πολιτικά προσώπων.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι καλύτερες ισπανικές ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix

Δέκα ταινίες τρόμου που μπορείς να δεις στο Netflix

Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο 

The King: Trailer για τη νέα ταινία του Τιμοτέ Σαλαμέ στο Netflix

No Comments

Post a Comment