Δυο σειρές για να δεις αν σου άρεσε το Lupin του Netflix - The Daily Owl
fade
73405
post-template-default,single,single-post,postid-73405,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο σειρές για να δεις αν σου άρεσε το Lupin του Netflix

Η νέα σειρά εγκλήματος του Netflix, Lupin, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των συνδρομητών της δημοφιλούς πλατφόρμας από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινε διαθέσιμη για streaming. Αν σάς άρεσε η γαλλική σειρά που βασίζεται στον λογοτεχνικό χαρακτήρα του “τζέντλμαν κλέφτη” Arsène Lupin, τότε αυτές οι σειρές είναι ό,τι πρέπει για εσάς:

 

 

 

Revenge: Εμπνευσμένη από ένα άλλο διάσημο γαλλικό βιβλίο, και συγκεκριμένα το “Ο Κόμης Μοντεχρίστος” του Alexandre Dumas, η σειρά Revenge έκανε πρεμιέρα στο ABC το 2011, με την Emily VanCamp στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Emily Thorne μεγάλωσε χωρίς τους γονείς της, καθώς ο πατέρας της φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει και έτσι, λίγες δεκαετίες μετά, η ίδια αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο με το οποίο θα έπαιρνε εκδίκηση στο όνομά του. Δείτε το trailer της πρώτης από τις συνολικά 4 σεζόν της σειράς:

 

 

 

White Collar: Ο Matt Bomer υποδύεται τον Neal Caffrey, έναν κλέφτη και πλαστογράφο ο οποίος συνήθως βρίσκεται πολλά βήματα μπροστά από τις αστυνομικές αρχές. Ο ίδιος θα προτείνει στο FBI να συνεργαστεί με τις αρχές για την επίλυση μιας σειράς από υποθέσεις, με σκοπό να αποφύγει τη φυλάκισή του (ξανά), όμως πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν του θα βρίσκονται διαρκώς μπροστά του. Η σειρά των έξι σεζόν ολοκληρώθηκε το 2014 με τους Tim DeKay, Willie Garson και Tiffani Thiessen στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε γαλλικές σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix

Οι σειρές εγκλήματος & μυστηρίου του 2020 που ξεχωρίσαμε

 

 

 

No Comments

Post a Comment