Δυο νέες σειρές από τον σκηνοθέτη του La La Land - The Daily Owl
fade
36026
post-template-default,single,single-post,postid-36026,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο νέες σειρές από τον σκηνοθέτη του La La Land

O Damien Chazelle, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του La La Land, θα συνεργαστεί με το Netflix και την Apple για τη δημιουργία δυο νέων τηλεοπτικών σειρών. 

 

 

 

Η πρώτη σειρά, που θα έχει τίτλο The Eddy, θα είναι μιούζικαλ που θα επικεντρώνεται στη σχέση δυο ιδιοκτητών ενός τζαζ κλαμπ στο Παρίσι. Σεναριογράφος της σειράς θα είναι ο Jack Thorne (Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί), ενώ ο Chazelle θα σκηνοθετήσει τον πιλότο της σειράς. Η μουσική θα ανήκει στον Glen Ballard, συνθέτη και παραγωγό του Bad (Michael Jackson). Η σειρά θα έχει διαλόγους στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα αραβικά, ενώ θα τοποθετείται χρονολογικά στο σήμερα. 

 

O Chazelle θα σκηνοθετήσει εξ ολοκλήρου τη δεύτερη σειρά, που θα είναι ένα δράμα για το οποίο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία, παρά μόνο ότι παραγωγοί της θα είναι οι Jordan Horowitz και Fred Berger (La La Land). Η Apple στην παρούσα φάση γεμίζει το τηλεοπτικό της οπλοστάσιο με πολλές νέες παραγωγές, όπως η νέα σειρά της Reese Witherspoon, ένα space drama από τον δημιουργό του Battlestar Galactica, καθώς και μια τηλεοπτική ανθολογία του Steven Spielberg. 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment