Δυο γυναίκες έχουν αναλάβει τα ηνία της Μεγάλης Βρετανίας στην 4η σεζόν του The Crown - The Daily Owl
fade
72041
post-template-default,single,single-post,postid-72041,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο γυναίκες έχουν αναλάβει τα ηνία της Μεγάλης Βρετανίας στην 4η σεζόν του The Crown

H δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer της 4ης σεζόν της δραματικής σειράς The Crown, που θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 15 Νοεμβρίου.

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, η νέα σεζόν ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να αγωνιά για την αποκατάσταση του γιο της Καρόλου, ο οποίος είναι 30 ετών και ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη νύφη. Παράλληλα, οι πολιτικές της πρωθυπουργού Margaret Thatcher (την οποία υποδύεται η Gillian Anderson, η οποία πάει “καρφί” για Emmy ήδη από το trailer) έχουν διχάσει τόσο τη χώρα, αλλά και τις χώρες – μέλη της Κοινοπολιτείας. Η έλευση της νεαρής Diana Spencer (Emma Corin) στην βρετανική βασιλική οικογένεια θα δώσει στο λαό τον παραμυθένιο γάμο που ήθελε να παρακολουθήσει – μόνο που το παραμύθι για τους άμεσα εμπλεκόμενους θα εξαντληθεί στην τελετή. Δείτε το πλήρες trailer της σειράς:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ταινίες εποχής για τη βρετανική μοναρχία

Δέκα σειρές εποχής για να δεις στο Netflix

 

No Comments

Post a Comment