Δυο νέα επιτραπέζια παιχνίδια Harry Potter - The Daily Owl
fade
50451
post-template-default,single,single-post,postid-50451,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Δυο νέα επιτραπέζια παιχνίδια Harry Potter

H εταιρία USAopoly ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει δυο νέα επιτραπέζια παιχνίδια Harry Potter, καθώς και ένα ακόμα παιχνίδι (για το οποίο δεν έδωσε άλλες πληροφορίες) μέσα από τον μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ.

 

 

 

Το SCRABBLE: World of Harry Potter παίζεται ακριβώς όπως το Scrabble, απλά μαζί με τις λέξεις των muggles οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λέξεις του μαγικού κόσμου για να αυξάνουν τη βαθμολογία τους. Οι λέξεις αυτές μπορούν να σχετίζονται με χαρακτήρες του μαγικού κόσμου του Harry Potter, ξόρκια, φίλτρα, καθώς και τοποθεσίες. Το SCRABBLE: World of Harry Potter θα είναι διαθέσιμο στα Barnes & Noble την άνοιξη, ενώ μέσα στη χρονιά περιμένουμε να έρθει και στην Ευρώπη.

 

 

Oι μάγισσες και μάγοι που, μετά την αποφοίτησή τους από το Hogwarts, θέλουν να ασχοληθούν με την Άμυνα κατά των Σκοτεινών Τεχνών, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το νέο παιχνίδι (για δυο άτομα) Harry Potter Defence Against the Dark Arts που είναι εμπνευσμένο από τη Μάχη του Hogwarts. Οι παίκτες θα επιδεικνύουν τις αμυντικές και επιθετικές μαγικές τους ικανότητες ώστε να προστατευτούν από τον αντίπαλό τους στο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Teaser trailer για το νέο χαριποτερικό παιχνίδι Wizards Unite

Harry Potter: Hogwarts Mystery | Η ζωή στο Hogwarts μέσα από το mobile παιχνίδι

Έρχεται εντυπωσιακό RPG παιχνίδι Harry Potter

Tα πιο όμορφα χαριποτερικά LEGO

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό LEGO Harry Potter set με 6020 κομμάτια!

Νέο σετ LEGO Διαγώνιος Αλέα

Set LEGO Harry Potter για όσους δεν φοβούνται τις αράχνες και τον Aragog!

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment