Η Ντόρα η Εξερευνήτρια γίνεται live action ταινία! - The Daily Owl
fade
39196
post-template-default,single,single-post,postid-39196,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Ντόρα η Εξερευνήτρια γίνεται live action ταινία!

H Nτόρα η Εξερευνήτρια, η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon γίνεται live action ταινία από τον James Bobin (Muppets, Alice Throight the Looking Glass).

 

 

 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε η Isabel Moner, που έγινε γνωστή από την ταινία Transformers: The Last Knight. Σύμφωνα με την ίδια την πρωταγωνίστρια, που μεγάλωσε με τα κινούμενα σχέδια της Ντόρα, ο χαρακτήρας της είναι ένα πολύ καλό πρότυπο για τα παιδιά, καθώς είναι πολύ περιπετειώδης και δυναμική. 

 

Στο σενάριο είναι ο Nick Stoller (Muppets), ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Michael Bay. Η ταινία θα βασίζεται στη σειρά κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε επί 14 χρόνια, από το 2000 ως το 2014 και θα παρουσιάζει τη ζωή και τις περιπέτειες της Ντόρα, του Boots και του ξαδέλφου της Ντιέγκο. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment