Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την Ιστορία της Μαγείας στον κόσμο του Harry Potter – The Daily Owl
fade
33079
post-template-default,single,single-post,postid-33079,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την Ιστορία της Μαγείας στον κόσμο του Harry Potter

Το BBC θα προβάλει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το ντοκιμαντέρ Harry Potter: A History of Magicτο οποίο γυρίστηκε με αφορμή την έκθεση της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, η οποία διοργανώνεται για τον εορτασμό της επετείου από τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του βιβλίου “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος“. 

 

 

 

 

 

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα origins του κόσμου που δημιούργησε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ και θα μιλήσει για τα προσωπικά αντικείμενα που δώρισε στην έκθεση. Το ντοκιμαντέρ θα δείχνει τον κόσμο πίσω από τις κάμερες των ταινιών Χάρι Πότερ, ενώ θα εμφανιστούν σε αυτό, διαβάζοντας αποσπάσματα των βιβλίων, οι David Thewlis (Remus Lupin), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Warwick Davis (Professor Flitwick), Miriam Margolyes (professor Pomona Sprout) και Mark Williams (Arthur Weasley). H Dolores Umbridge (Imelda Staunton) θα είναι η αφηγήτρια του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα περιλαμβάνει και μια συνέντευξη της Ρόουλινγκ. 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα κυκλοφορήσουν δυο νέα βιβλία από τις εκδόσεις Bloomsbury. Το επίσημο βιβλίο της έκθεσης Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition θα περιλαμβάνει στοιχεία για το πρόγραμμα σπουδών του Hogwarts, ενώ το Harry Potter: A Journey Through a History of Magic θα περιλαμβάνει στοιχεία μαγικοϊστορίας, από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. 

 

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment