Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά με θέμα την αρχαία ελληνική μυθολογία - The Daily Owl
fade
74011
post-template-default,single,single-post,postid-74011,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά με θέμα την αρχαία ελληνική μυθολογία

O δημιουργός των Rick and Morty και Community, Dan Harmon, ετοιμάζει για το τηλεοπτικό δίκτυο Fox μια νέα animated σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022 και θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα των μύθων.

 

 

 

Η σειρά, που θα προστεθεί στη λίστα των σημαντικών animated σειρών του καναλιού, όπως είναι οι The Simpsons και ο Family Guy, θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα και θα παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας οικογένειας θνητών, θεών και τεράτων, που ζουν σε μια από τις πρώτες οργανωμένες πόλεις του κόσμου. Ο Harmon θα είναι, εκτός των άλλων, και εξωτερικός παραγωγός της σειράς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού δικτύου, ο δημιουργός θα χρησιμοποιήσει τους αρχαίους ελληνικούς μύθους για να σχολιάσει τη σύγχρονη πραγματικότητα (πολιτική, celebrities, ποπ κουλτούρα), στο πλαίσιο μιας τολμηρής κωμωδίας. 

 

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές της σειράς, η οποία, αν κρίνουμε από το Rick and Morty, αναμένεται να είναι απολαυστική.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Epic: Η νέα σειρά φαντασίας από τους δημιουργούς του Once Upon a Time

To HBO Max ετοιμάζει animated σειρά Game of Thrones

No Comments

Post a Comment