Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν την τηλεοπτική διασκευή του βιβλίου The Overstory - The Daily Owl
fade
74072
post-template-default,single,single-post,postid-74072,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν την τηλεοπτική διασκευή του βιβλίου The Overstory

Οι David Benioff και D.B. Weiss, δημιουργοί του Game of Thrones, στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας συνεργασίας τους με τη δημοφιλή πλατφόρμα περιεχομένου Netflix, ανέλαβαν ένα ακόμα φιλόδοξο τηλεοπτικό πρότζεκτ, που βασίζεται στο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο του Richard Powers, The Overstory.

 

 

 

 

Στην εξωτερική παραγωγή μαζί με τους Benioff και Weiss θα είναι και ο ηθοποιός Hugh Jackman, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στη σειρά. Η υπόθεση εστιάζει σε μια ομάδα πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων που έρχονται κοντά χάρη στη φύση και συγκεκριμένα εξαιτίας ενός παρθένου δάσους, του οποίου τα δέντρα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους (και όχι μόνο). Το σενάριο του πιλότου έχει ήδη γράψει ο Richard Robbins, προς το παρόν όμως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την έναρξη των γυρισμάτων.

 

 

 

 

 

 

Αυτό είναι ένα ακόμα πολύπλοκο βιβλίο το οποίο οι Benioff και Weiss φιλοδοξούν να διασκευάσουν για το Netflix. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ένα ακόμα πρότζεκτ τους για την πλατφόρμα περιεχομένου είναι και το The Three-Body Problem (περισσότερα εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η sci-fi σειρά βιβλίων The Three-Body Problem έρχεται στο Netflix

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας

No Comments

Post a Comment