Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποχωρούν από τις ταινίες Star Wars - The Daily Owl
fade
61551
post-template-default,single,single-post,postid-61551,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποχωρούν από τις ταινίες Star Wars

H “κατάρα” των Star Wars μοιάζει να συνεχίζεται, αφού σύμφωνα με το Deadline, οι δημιουργοί του Game of Thrones David Benioff και D.B. Weiss αποχωρούν τελικά από τo project της δικής τους τριλογίας, της οποίας η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για το 2022.

 

Οι βραβευμένοι με Emmy δημιουργοί απέδωσαν την έξοδό τους από την Disney εξαιτίας του πενταετούς συμβολαίου που έκλεισαν το καλοκαίρι με το Netflix, στο πλαίσιο του οποίου θα δημιουργήσουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τη συνδρομητική πλατφόρμα. Η τριλογία Star Wars που είχαν αναλάβει να φέρουν εις πέρας θα διαδραματιζόταν πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα των πρώτων ταινιών του franchise, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα αναπτύξουν σε σειρές και ταινίες για το Netflix

 

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργικού διδύμου, οι ίδιοι αγαπούν πολλοί τα Star Wars, αλλά δε γινόταν να υπηρετήσουν με την ίδια αφοσίωση και αυτή την τριλογία και το νέο περιεχόμενο που έχουν συμφωνήσει να δημιουργήσουν για το Netflix, έναντι του ποσού των 200 εκ. δολαρίων. 

 

Για την πλειοψηφία των φανς των Star Wars, μετά το δημιουργικό χάος της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones στα χέρια των Benioff και Weiss, η βασική αντίδραση είναι η παρακάτω:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι δημιουργοί του Game of Thrones “μετακομίζουν” στο Netflix

The Rise of Skywalker: Trailer για την τελευταία ταινία Star Wars

Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα των νέων ταινιών Disney, Star Wars, Marvel

Τhe Mandalorian: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά Star Wars

Έρχεται στο Disney + το τηλεοπτικό prequel του Rogue One

To Disney + αλλάζει το τοπίο στο streaming

No Comments

Post a Comment