Αυτός ο διάσημος ηθοποιός προσφέρθηκε να παίξει τον Batman - The Daily Owl
fade
42876
post-template-default,single,single-post,postid-42876,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αυτός ο διάσημος ηθοποιός προσφέρθηκε να παίξει τον Batman

Στην περίπτωση που η Gotham City αναζητήσει τον Batman προβάλλοντας το σήμα του στον ουρανό, ο Jon Hamm είναι πανέτοιμος να εμφανιστεί στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη στη θέση του Ben Affleck, όπως δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξή του. Στην παρούσα φάση η Warner Bros. χρειάζεται κάποιον να αντικαταστήσει τον Ben Affleck, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο της εξόδου από το σύμπαν της DC, ενώ θεωρητικά θα σκηνοθετούσε τη δική του Batman ταινία, ένα πρότζεκτ που ανατέθηκε τελικά στον Matt Reeves. 

 

 

 

O Hamm δήλωσε ότι θα ήταν διατεθειμένος να πάρει το ρόλο του Batman σε κάποια ταινία, αν το σενάριό της ήταν “τόσο εντυπωσιακό όσο το Black Panther ή το Legion”. Ο ίδιος είναι μεγάλος φαν των κόμικς, γνωρίζει σε βάθος τους φανταστικούς αυτούς κόσμους, και είναι βέβαιος πως θα μπορούσε να υποδυθεί τον πλεϊμπόι Bruce Wayne και τον μασκοφόρο εκδικητή στον οποίο μεταμορφώνεται όταν υπάρχει ανάγκη. 

 

Προς το παρόν η επόμενη ταινία της DC που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο του 2019 είναι το Joker του Todd Philips με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δυο νέες προσθήκες στο καστ της ταινίας Joker 

Ακόμα μια ταινία για τον Joker

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment