Αυτοί οι τρεις διάσημοι ηθοποιοί είναι υποψήφιοι για τον ρόλο του Willy Wonka - The Daily Owl
fade
40095
post-template-default,single,single-post,postid-40095,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτοί οι τρεις διάσημοι ηθοποιοί είναι υποψήφιοι για τον ρόλο του Willy Wonka

Ο Paul King ετοιμάζει εδώ και καιρό την επιστροφή του Willy Wonka στο σινεμά. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του Paddington βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros. για τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Roald Dahl, “Charlie and the Chocolate Factory”. 

 

 

 

Το κλασικό βιβλίο για παιδιά έχει ήδη μεταφερθεί δυο φορές στο σινεμά, την πρώτη το 1971 από τον Mel Stuart και τη δεύτερη το 2005 από τον Tim Burton. Τον ρόλο του Willy Wonka είχαν αναλάβει οι Gene Wilder και Johnny Depp αντίστοιχα. Για τον νέο ρόλο του Wonka είχε ακουστεί πριν λίγους μήνες το όνομα του Ryan Gosling, όμως πλέον στη μάχη ρίχνονται, σύμφωνα με το Digital Spy, ο Ezra Miller και ο Donald Glover! 

 

 

 

 

 

 

Το σενάριο της νέας ταινίας θα ανήκει στον Simon Rich, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο David Heyman (Harry Potter). Προς το παρόν έχει διευκρινιστεί ότι η σειρά δεν θα αποτελεί remake της κλασικής ιστορίας, συνεπώς ενδέχεται να παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του ίδιου του Willy Wonka, πριν το ταξίδι στο οποίο επικεντρώνεται το διάσημο βιβλίο του Roald Dahl. 

 

Σημειώνεται ότι η Warner θέλει να μεταφέρει στο σινεμά κι άλλο ένα κλασικό βιβλίο του Dahl, τις “Μάγισσες“, των οποίων η πρώτη κινηματογραφική του μεταφορά είχε γίνει το 1990 με πρωταγωνίστρια την Anjelica Huston. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment