“Ο Δάσκαλος”: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – The Daily Owl
fade
77871
post-template-default,single,single-post,postid-77871,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

“Ο Δάσκαλος”: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πολλά χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία του με το MEGA, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεοπτική μυθοπλασία με μια νέα μίνι σειρά που έχει τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ένα εξαιρετικό καστ. 

 

 

 

 

Εκτός από τον ίδιο τον δημιουργό, στη δραματική σειρά των εννέα επεισοδίων που γυρίζεται στους πανέμορφους Παξούς πρωταγωνιστούν οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit, κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Ορέστης, τον οποίο φυσικά υποδύεται ο ίδιος ο δημιουργός της. Ο Ορέστης είναι μουσικός και επισκέπτεται τους Παξούς στο μέσο της πανδημίας για να διοργανώσει το Φεστιβάλ Μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωριστεί με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία υποδύεται γυναίκα που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, και γρήγορα ο Ορέστης θα έρθει αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και τα μυστικά της, τα οποία θα μπλέξουν σε μια περίεργη ιστορία πολλούς ανθρώπους που συνδέονται μεταξύ τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Η πρεμιέρα της μίνι σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη νέα χρονιά, ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα θα υπάρξει κάποιο trailer ή, έστω, teaser. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Κομάντα και Δράκοι: Η νέα σειρά φαντασίας του MEGA

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment