Και ο Daredevil στη νέα ταινία Spider-Man; - The Daily Owl
fade
72905
post-template-default,single,single-post,postid-72905,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Και ο Daredevil στη νέα ταινία Spider-Man;

Μετά την είδηση ότι ο Andrew Garfield θα εμφανιστεί στην 3η ταινία Spider-Man του MCU, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ένας ακόμα ήρωας της Marvel, και συγκεκριμένα ο Daredevil, αποτελεί τη νέα προσθήκη στο ήδη εντυπωσιακό της καστ.

 

 

Σύμφωνα με το  Murphy’s Multiverse, ο Charlie Cox, μετά την ακύρωση της σειράς Daredevil από το Netflix το 2018, θα ξαναφορέσει τη στολή του σούπερ ήρωα για αυτή την κινηματογραφική εμφάνιση, χωρίς βέβαια να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας. Ο Daredevil του Netflix ήταν η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Marvel στη δημοφιλή πλατφόρμα περιεχομένου, και πιθανότατα η πιο δημοφιλής μέχρι σήμερα. 

 

 

Στην 3η ταινία Spider-Man θα εμφανιστεί ξανά ο Alfred Molina (Spider-Man 2 ) στο ρόλο του Doctor Octopus, ενώ και ο Tobey Maguire (Spider-Man) βρίσκεται σε συζητήσεις για να ξαναφορέσει το κοστούμι του Ανθρώπου – Αράχνη. Βέβαιη είναι, ακόμα η επιστροφή της Kirsten Dunst ως Mary Jane, ενώ είναι πιθανό και η Emma Stone να επιστρέψει στο ρόλο της Gwen Stacy. Ακόμα, ο Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), νέος μέντορας του πιο πρόσφατου Spider-Man (Tom Holland), θα έρθει αντιμέτωπος με τον Electro του Jamie Foxx (ακόμα μια επιστροφή από το The Amazing Spider-Man 2).

 

 

Η 3η ταινία Spider-Man του MCU θα κάνει πρεμιέρα – εκτός απροόπτου – στις 17 Δεκεμβρίου του 2021 και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο επίσημος τίτλος της. Για την ώρα έχουμε να περιμένουμε την πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς της MarvelWandaVision, που θα γίνει διαθέσιμη για streaming στο Disney+ στις 15 Ιανουαρίου.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Spider-Man: Homecoming

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το Spider-Man

WandaVision: Έρχεται στο Disney Plus τον Ιανουάριο

Έτσι θα συνδέονται οι σειρές της Marvel με τις ταινίες του MCU

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Deadpool

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Thor

No Comments

Post a Comment